2777
2789
عنوان

چیکار کنم سقط بشه

1157 بازدید | 33 پست

خودم دلم نمیخاد ولی مشکل ژنتیکی داره هیچ دکتری قبول نمیکنه چیکار کنم 😔💔

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چ مشکلی عزیزم ؟

مغزش رشد نداره

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        
عزیزم ما هیچ حقی نداریم که زندگی رو از یک انسان بگیریم، حتی اگه مشکل داشته باشه. تو اسلام حرامه و قت ...

نمیتونم یک معلول رو بدنیا بیارم و بزارم زجر بکشه از الان عذاب وجدان دارم خدا منو ببخشه

مغزش رشد نداره

اگه این مشکلو داره چرا هیچ دکتری قبول نمیکنه؟؟؟؟

چون مشکل کوچیکی نیست

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

اگه این مشکلو داره چرا هیچ دکتری قبول نمیکنه؟؟؟؟ چون مشکل کوچیکی نیست

میگن جز نقص عضو نامه نمیدیم نمیدونم چیکار کنم دیروز همه جا رفتم و التماس کردم 

خب پس چرا دکتر اجازه سقط نمیده 

میگه به مشکلای ژنتیکی اعتباری نیست ماه نهم بیا سونو ولی ماه نهم برم بگه معلوله که نمیتونم سقطش کنم