من چند باری از ۳ ماه پیش حمله پانیک (اضطراب شدید) داشتم. بعد دیگه اکثرا حس میکنم سرم یجوریه! همش انگار دنیا برام عجیب شده ! انگیزه ندارم! ترس از مرگ و بیماری دارم! بی انرژیم! سرم گاهی سبک و گیج و منگه! ایرانم زندگی نمیکنم! دسترسی به دکتر خیلی سخته! البته ازمایش خونم نرماله! توروخدا اگه تجربه مشابه داشتید بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حملات پانیک در اثر استرسه، نترس نمیمیری، شاید صد سال بیشتر هم عمر کنی، آرامش خودت رو حفظ کن و اصلا به این حملات لحظه ای فکر نکن، اگه فکرت کامل درگیر باشه و کلا این حملات یادت بره به مرور کمتر بهت دست میده تا جایی که ممکنه دیگه دست نده،
عزیزم ممکنه شما همراه پنیک دچار اختلال اضطرابی همراه.فوبیا وسواس یا دپرشن شدید. خیلی دیده میشه فردی چند مشکل روان همراه هم داشته باشه. نیاز به مراجعه ب پزشکتون دارین شاید دارو باید اضافه شه.
وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷