2777
2789
عنوان

ناخنکارم خدا لعنتش کنه...

828 بازدید | 26 پست

اه کثافت گوشتای دور ناخنمو با نیپر گرفته الان رفتم یه دقیقه صورتمو شستم همینجور میسوزه .... تمام زخم

هی بهش میگم بابا پوستای دورشو نگیر من اوکیم

جون آدمو درمیارن بخدا یه انگشتم دور ناخنش یجوریه انگار سر شده یا انگار انگشتم سفت شده خوب خم نمیشه 

من دفعه بعد یعنی دختر بابام نیستم بزارم دور ناخنمو زخم کنه 

یکی نیس بگه بتوچه من با پوست میخوام بکارم اصن اه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر بابات باش و اصلا ناخن نکار

🙈خو ناخن خودم بلند بشه زرتی میشکنه ...بد هم میشکنه یهو میبینی گوشت ناخنم بیرونه چون از وسط شکسته 

یعنی من ناخن خودم رو داشتم بلند میکردم همیشه چسب زخم دور انگشتم بود چون به فنا میرفت

دختر بابات باش و اصلا ناخن نکار

حرف بسیارررر حق

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چرا اصلن وقتی نمیتونی تحمل کنی  ناخون کاشتی ؟ به نظرم به جاش ناخون مصنوعی بزاری بهتره والا

بخدا من دوساله کاشت دارم خیلی کم پیش میاد ناخنکاره این بلارو سرم بیاره ... 

ایشونم نابلد بود دور و بر ناخنمو پوکوند

مگه هر چیزی دراز باشه قشنگه 

بخدا ناخنهای خودمون مرتب و تمیز و کوتاه همیشه خوشگلن ،  ناخن ها و دستها یکی از راههای ورود نور به بدن هست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم