2777
2789

۳۲ ساله کارمند خیلی پسر خوبیه و خانوادش هم خوبن فقط یک پاش یه کوچولو میلنگه اونم بخاطر تصادفی ک داشته 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

لنگیدنه مهم نیس اگ ب چشمت نمیاد و بزرگ نیس ب اخلاقو رفتارش توجه کن فقط

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

اگه خودت ازش خوشت اومده و به دلت نشسته قبول کن

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده ی خدا گناه که نکرده دست خودش نبوده

شما اصلا این مورد رو در نظر نگیر

اگه تو بقیه موارد فرهنگی اخلاقی مادی و غیره همه چی اوکیه این اصلا چیزی نیست که ادم بخواد بخاطرش ردش کنه

لنگیدنه مهم نیس اگ ب چشمت نمیاد و بزرگ نیس ب اخلاقو رفتارش توجه کن فقط

نه واقعا اونقدر بزرگ نیست

دروغ چرا استرس اینو دارم پس فردا فامیلام دیدنش برگردن بگه زهرا بخاطر اینکه یکبار تو عقد جدا شده با این رفته 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
بنده ی خدا گناه که نکرده دست خودش نبوده شما اصلا این مورد رو در نظر نگیر اگه تو بقیه موارد فرهنگی ...

دروغ چرا استرس اینو دارم پس فردا فامیلام دیدنش برگردن بگه زهرا بخاطر اینکه یکبار تو عقد جدا شده با این رفته 

نه واقعا اونقدر بزرگ نیست دروغ چرا استرس اینو دارم پس فردا فامیلام دیدنش برگردن بگه زهرا بخاطر اینک ...

اگ خوبع ب حرف هچچچچچ کس توجه نکن مردم از حسودیشون حرف میزنن حالا چ مشکل باشع چ ن 

اگ خدای نکرده انتخاب اشتبا کنی اونا دستتو میگیرن؟

ب خودت فک کن ن حرف مردم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
اگ خوبع ب حرف هچچچچچ کس توجه نکن مردم از حسودیشون حرف میزنن حالا چ مشکل باشع چ ن  اگ خدای نکرد ...

باورتون میشه چهار بار نامزد کردم بهم زدم دم عقد متوجه مریضی بد طرف مقابلم میشدم حتی این آخری جوری مریض بود ک دکتر گفت هیچ امکان ازدواج با ایشون نیست مشکل حاد اعصاب داشتن و تیک های جسمی دیگ بخدا اینو دیدم اصلا پای این بنده خدا ب چشمم نمیاد ولی واقعا موندم چ حکمتیه من همش افراد مریض میان سمتم درحالی که خودم سالمم

دروغ چرا استرس اینو دارم پس فردا فامیلام دیدنش برگردن بگه زهرا بخاطر اینکه یکبار تو عقد جدا شده با ا ...

چه حرفا

شما بخواین به حرف مردم توجه کنین هزار بار از هررررررر چییییزی میتونن حرف در بیارن. شما به فکر خوشبختی و آینده خودت باش. اگر مرد خوبیه چه اشکالی داره اخه

مثلا اگر خوشگل ترینو توشتیپ ترینو جذاب ترین بود ولی اخلاقاش سازگار نبودو کلی مشکل داشتینو جدایی خوب بود؟؟؟ اونوقت همون مردم باز حرف در نمیارن؟

چه حرفا شما بخواین به حرف مردم توجه کنین هزار بار از هررررررر چییییزی میتونن حرف در بیارن. شما به ف ...

اره واقعا حق با شماست 

باورتون میشه چهار بار نامزد کردم بهم زدم دم عقد متوجه مریضی بد طرف مقابلم میشدم حتی این آخری جوری مر ...

این مریض نیس بنظرم ن‌گنا کرده ن‌جرمه تصادف کردع 

اگ همه چیش خوبع بنظرم انتخابش کن

دروغ چرا استرس اینو دارم پس فردا فامیلام دیدنش برگردن بگه زهرا بخاطر اینکه یکبار تو عقد جدا شده با ا ...

اگه همچین فکری میکنی، یا فردا روزی تو دعوا بحثی شد میخوای به روش بیاری ،اینجوری ازدواج نکن هم خودت اذیت میشی، هم طرفت 

صبر کن اونی که باب میلته بعد ازدواج کن

عزیزم باید در نظر بگیری کسی جای شما نیست، فقط نکنه الان قبول کنی بعد عقد خجالت بکشی از شرایطش چند بار بیرون برید متوجه میشی این حسو داری یا نه

ان شاءالله بهترین خا برات رقم بخوره

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.