بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الانم بهتره بزار تمام ایراداتت با کباس خصوصی از بین بره و ترست بریزه تا وقتی گواهینامتو گرفتی حرفه ای باشی
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
عزیزم من ک شوهرم اصلا مخالف بود تمرین ک هیچی فکر نمیکردم قبول بشم اصلا پرتِ پرت بودم مخصوصا ک مربی بی وجدانی داشتم ۱جلسه با ۱مربی ک معروف بود ب خوبی گرفتم بعدش رفتم امتحان دادم و با تعجب قبول شدم میخوام بدونی من قشنگ میفهمم چقدر استرس داری امااااا تا میتونی مراحل رو تو ذهنت مرور کن من روی مبل میشستم و مراحل دور دوفرمون رو اجرا میکردم مثلا... انقد همه رو اجرا کردم رو مبل ک کامل موند تو ذهنم مونده بود روز امتحان ک هم اون ۱جلسه کمکم کرد همینکه تا جایی ک خاموش نکنم یواش میرفتم .این یواش رفتن کمک میکرد هول نشم و همه رو درست انجام بدم و وقتی افسر میخواد مچمو بگیره اجازه بگیرم .پس اصلا نگران نشو انشالا دفعه پنجم قبولی