2777
2789
عنوان

چجوری خدا روصدا کنم بشنوه منو

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 63 پست
[QUOTE=320704533]روش دعا کردن اینطوریه  اول استعفار . بعد حمد و ستایش خدا. بعد صلوات بعد ذکر حا ...

هیچ گناهی در برابر بخشش خدا زباد نیست. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
داری غرق میشی و کسی نیست دستت رو بگیره وتنهاو تنها وتنها میری به جنگ زندگی.امیدوارم خدا چاره سازی کن ...

بخدا از ته دل صداش کنی میاد من گفتم اگه میگی حواست هست کوچرا نمیبیتم اگه راست میگی یه نشونه بفرست ب یک ساعت نکشید نشونشو دیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داری غرق میشی و کسی نیست دستت رو بگیره وتنهاو تنها وتنها میری به جنگ زندگی.امیدوارم خدا چاره سازی کن ...

دقیقااا امسال محرم کلی گله کردم و نذر و نیاز ، کفره شاید ولی هیشکی صدامو نشنید ...فهمیدم بی کسه منم..

+خدایاشکرت🤍

خدا همیشه دستمو گرفته ومن ناسپاس همیشه زدم زیر قول و قرارام .  نمیدونم چی میشم ... الانم ی مش ...

من رو هم خیلی هوامو داشته ولی یه اتفاقاتی اخیرا برام افتاد که خدا میتونست کاری برام بکنه ولی نکرد قربونش برم سوختن وساختنمو دید و من بنده ی پر ادعا ایمانم ضعیف شد

درست در لحظه آخر.... در اوج توکل و نهایت تاریکی.... نوری نمایان می شود،  معجزه ای رخ می دهد ...

وای خدایا معجزه میخام ازت تورو به عظمتت قسم برام معجزه کن🙏😭

برای حاجتتون ختم گروهی میزارم  لطفا عضو گروه بشید https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d3 ...

ممنونم عزیزم

راضی به زحمت تون نیستم

خدا پشت و پناه خودتون و عزیزانتون باشه ان شاءالله

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چه زحمتی گلم خوسحال میشم بتونم کمکی به بقیه بکنم خبر حاجتروایی خوشحالم میکنه

قربونت عزیزدلم

ممنونم که اینقدر مهربونی

خدا حفظت کنه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹