2777
2789
عنوان

چجوری خدا روصدا کنم بشنوه منو

475 بازدید | 63 پست

بچه ها شده در اوج نا امیدی و استیصال و بیچارگی فقط توکل به خدا کنین و بلند بشین اونم دستتون رو بگیره؟

یه مشکلاتی تو زتدگیم داره به وجود می یاد که نیاز دارم قوی باشم یه اتفاقاتی اخیرا برام افتاده که درمانده وناچارم.سر دو راهی بدی ام،هرچی صداش میزنم راه نشونم نمیده گیج ومنگ دارم هرروز تو باتلاق زندگی غرق میشم.ازش میترسم ازینکه بلند بشم وباز با کله بزنتم زمین.از یه طرفم ته ته قلبم ایمان دارم که دستم رو میگیره ونجاتم میده.شده تا حالا خودتون رو تو طوفان های زندگی تمام وکمال بسپارین به خدا و خدا راهو نشونتون بده؟

خانما تو رو خدا هرکی دلشکستس هرکی نزدیک تره به خدا هرکی ارج وقربش بیشتره پیش خدا یه لحظه هم منو از خاطرش بگذرونه واسطه بشه واسم پیش خدا...من بنده ی خوبی براش نبودم ولی دعام کنید اون تنهام نزاره اون امتحانامو زیادتر ازین نکنه.بچه ها دعام کنید لطفا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز اول وقت بخون بعد از نماز سجده کن و دعا کن از ته دلت

خدا هست و تورو می بینه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

نماز شب خیلی تاثیر داره 

امتحانش کن 

منم هروقت نماز بخونم برات دعا میکنم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

روش دعا کردن اینطوریه 

اول استعفار . بعد حمد و ستایش خدا. بعد صلوات بعد ذکر حاجت 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بله شده 

توکل واقعی کردم 

اعتماد کردم 

سپردم به خودش 

گرچه توی مسیر سختیا دیدم 

اما آخرش به لطف و نگاه خودش بهترین شد . 

اینو با تمام وجودم لمس کردم .‌‌‌‌‌‌‌‌

خدا واقعا از رگ گردن بتو نزدیک تره اینو یقین داشته باش

خدا همیشه دستمو گرفته ومن ناسپاس همیشه زدم زیر قول و قرارام . 

نمیدونم چی میشم ...

الانم ی مشکل بزرگ دارم که روم نمیشه حتی ازش کمک بخوام . 

یا مث قبل رازو نیاز کنم😭😭😭😭😭😞

روش دعا کردن اینطوریه  اول استعفار . بعد حمد و ستایش خدا. بعد صلوات بعد ذکر حاجت

حضرت یعقوب ع ب فرزندانش گفت بزودی طلب بخشش میکنم براتون گذاشت سحر انجام داد. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷