2777
2789
عنوان

اعتیاد همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 50 پست
همه مثل هم نیستن  شما فردا هم میتونی بری درخواست طلاق بدی ولی مشکل حل کن نیست اگه فردا روزی خدا ...

میدونم هیچکسو نمیتونم مثلش دوس داشته باشم ولی هرویین شوخی بردار نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ب چشم برادری جوون زیباییه.خدا لعنت کنه اینایی ک جوونای مردمو نابود میکنن.بخدا سر نمازام دعاش میک ...

سرنمازت بگو خدا چرا اینجوریم کرد با اشک نوشتم

منو یادت نره

خب تنها بمونه بدتر میشه.اگه قصد داری باهاش زندگی کنیو دوسش داری تنهاش نذار کمکش کن.دست خودشون که نیست اعتیادم یه بیماریه مثل کسی ک دورازجون سرطان داره باید درمان بشه تا خوب بشه فقط کمک میخوادو حمایت

مواد هر چه قدرت داشته باشه از هوش یه انسان برتر نیست قدرت حمایت شما اگه بالا باشه هیچ موادی نمیتونه بیاد تو زندگیتون سختی داره غم داره اعصاب خوردی داره ولی غیر ممکن نیست افراد زیادی تزریق کردن تا پای مرگ رفتن ولی الان اقای خوشون هستن همیشه جنبه منفی را پیگیر نباش چون چهار نفر گفتن همسر ما پدر ما  عموی ما نتونست  شما هم نمیتونی

دوماه خورده ایه نه صحبتی کردم نه جواب دادم خانوادشم اوایل زنگ زدن دیگه گفتم قانونی بهشون

شاید یکم سفت و محکم وایسی الکی بگی میخوام جداشم چون دوست داره و بچه دارید یکم بترسه و بره ترک کنه ولی باید شل نگیری.یبار بهش فرصت بده برای طلاق وقت هست ولی اگه جداشی میگی کاش یکم دیگه صبر کرده بودم 

خب تنها بمونه بدتر میشه.اگه قصد داری باهاش زندگی کنیو دوسش داری تنهاش نذار کمکش کن.دست خودشون که نیس ...

تا چند روز دیگه اثاثمو با مامور میارم ولی تو این خونه خالی همش میگم بدون شوهرم چیکار کنم من ینی چی 

مثه دیوونه ها 

مواد هر چه قدرت داشته باشه از هوش یه انسان برتر نیست قدرت حمایت شما اگه بالا باشه هیچ موادی نمیتونه ...

تا اخر عمر باید با استرس زندگی کنم کجا رفت چیکار کرد چرا خابید چرا بیداره دیوونه میشم