2777
2789
عنوان

آهای اقدامیا بیایین...

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده همین ک ج میدی.خدا کنه نتیجه بگیرم منم . خیلی اذیتم......

ان شاا... که همین ماه باردار بشی 

استرس نداشته باش جلوی بارداریتو میگیره 

در زمان اقدام شیر و فراورده هاش و گشنیز و سرکه و سیب ترش نخور جلوی تشکیل نطفه رو میگیره حدیث پیامبر

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
ن ب دکترم گفتم ننوشت گفت سیکلتو از دست میدی

حالا این ماه اقدام کن ببین چی میشه 

زن پسرخاله شوهرم دو سال گرفتار دکترا بود کلی هم آمپول زد تا اینکه یه دکتر میگه عکس رنگی بده که متوجه میشه لوله هاش بسته بوده و دقیقا همون ماه که لوله هاش باز میشه باردار میشه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

من دومین ماه اقدامم هنوز دکتر نرفتم حس میکنم شاید تخمک ندارم یا آزاد نمیشه 😓 سیکلم میشه گفت ۲۵ روزه اما من همیشه ۲ و ۳ روز زودتر پریود میشم حتی بعضی ماه ها ۲۱ روزم شده گاهی حس میکنم تخمدان سمت چپم درد خفیف داره در سال شاید یک بار چند روز عقب بندازم ..‌

نمیدونم کیست دارم تنبلی تخمدان دارم یا عفونت دارم چی دارم که نمیشه به نظرتون من چه مشکلی دارم؟؟😓

من دومین ماه اقدامم هنوز دکتر نرفتم حس میکنم شاید تخمک ندارم یا آزاد نمیشه 😓 سیکلم میشه گفت ۲۵ روزه ...

سلام . چند سالتونه. ابتدا ی سوال .دوست عزیز چرا انقدر نا امیدی انرژی منفی بخودت میدی خوب جذب میکنی ک.

شما ک هنوز هیچی نمیدونی. اقدام کردین؟؟؟

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

چرا؟؟؟؟ امرکز امپولام تموم میشه کی اقدام کنم پس گیج شدم خدا.🥺🥺🥺🤲

از لحاظ دارویی همون ۱۲ و ۳۶ ساعت 

ولی این چند روز آخر ماه قمریه که پیامبر گفته این چند روز جماع نکنین اگر نطفه ای تشکیل بشه احتمال سقط هست بزن تو نت ببین

از لحاظ دارویی همون ۱۲ و ۳۶ ساعت  ولی این چند روز آخر ماه قمریه که پیامبر گفته این چند روز جما ...

اخه تخمک گذاریمو از دست میدم دقیقا روزای تخمک گذاریمه😪😔

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊