2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 23 پست

عزیزم یا افت فشار داری یا کم خونی . من سرگیجه داشتم خیلی آزمایش دادم معلوم شد کم خونی دارم دکترم گفت قرص آهن مصرف کنم

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه علائمی داشتی قبل موعدت عزیزم

من از هفته سوم چهارم میوردم بالا، تهوغ مزخرف داشتم از هفته ۱۹ تا الان سرگیجه دارم واقعا کلافه کنندست جوری که واقعا گریه میکنم 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
دکتر داروی خاصی تجویز نکرد؟

بله ولی دیر شروع کردم به خوردنشون نمیدونم چی در انتظارمه، فقط سپردم به خدا کپسول میخوردم حدود ده روزه 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
من از هفته سوم چهارم میوردم بالا، تهوغ مزخرف داشتم از هفته ۱۹ تا الان سرگیجه دارم واقعا کلافه کنندست ...

من از هفته ۷ تا ۱۱ تهوع شدید داشتم دکترم قرص فم استایل برام نوشت خیلی بهتر شدم 

من از هفته سوم چهارم میوردم بالا، تهوغ مزخرف داشتم از هفته ۱۹ تا الان سرگیجه دارم واقعا کلافه کنندست ...

نە خب قبل موعدو میگم من تواقدامم سه روز به موعدم موندە فقط سینم خیلی خفیف تیر میکشه ممکنه باردار باشم سینم اصلٲ درد نداره یا حالت تهوع واینا😔

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]