2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حساس شدم لعنتی یکسره اینه دستمو ببینم این فرورفتگی چی شده

طبیعی هست ،رو مخ آدمه درکت میکنم ،ولی تا ورمش نخوابه نمیتونی بفهمی که واقعا ورمه یا فرو رفتگی 

که نود درصد  اینجور چیزا ورم هست 

حساس نشو درست میشه‌ . میگم شبا باید همش صاف به کمر بخوابی؟سختت نیست؟

خیلی سختمه کمرم خیلی درد میکنه‌.دکتر به من گفت یک هفته کافیه ولی من میترسم دماغم کج بشه همش طاق باز میخوابم 

انشاالله عزیزم کلی دلگرمی دادی بهم .چقدر طول میکشه کم کم ورم بره 

دوسه ماه راحت در نظر بگیر ،بعدشم  آخر شب قشنگ شیک میشه ورم می‌خوابه ،صبحا بیدار میشی تو آینه حالت بهم میخوره 🤭

چون شبا  موقع خواب ورم می‌کنه دوباره 

ولی نهایت شش ماه اوکی میشه 

بعد عمل همین ورم رو مخه واقعا 

من الان بینیم تو گچه نمیتونم برم حموم چسبم بزنه اگه بگه بیا ببینمت نمیتونم برم حموم شپش میزنم دیگه

روزی که میری قالب  رو برداری حموم میری تا نرم بشه بعدشم که چسب میزنه دیگه میشه حموم رفت

به من گف اصلا حموم نرو

از منشیش بپرس حتما‌.من پرسیدم گفت روزی که میایی قالب برداری برو حموم  تا ۷ روز نباید بری حموم .من یک هفته بعد رفتم حموم بعد رفتم پیشش قالب رد برداشت