خیلی تلخه که ارزوهات برای کس دیگه اتفاق بیفته چون اون شوهرش حقوقش زیاده رفت جایی که ارزوی من بود ولی من باید تو منطقه پایین دنبال خونه باشم عدالتتو شکر💔دقیقا رفت جایی که من براش تعریف کردم حتی برای خدا... بغض داره خفم میکنه...
بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم دقیقا همین سرنوشتم بود ولی همش تا خواهرم رو میبینم میگم خدایا خوشی رو ازش نگیر چندبارم میگم لاحو ...
خب تو از لجت نکرده
بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
چون اگه خواهرم ناراحت باشه منم نمیتونم خوشحال باشم
خاهرت بد نیس که
ما خودمون مستاجریم ولی خواهرم ماشالله پنت هاوس می شینن بالا شهر لاکچری و ویوش بینظیره واقعا . علاوه بر اون ویلا تریبلکس تو متل قو وقتی میرم خونشون فوق العاده لذت میبرم و خداروشکر میکنم
اشکال نداره خواهر آدم بیشتر داشته باشه آدم سرش بالاس همیشه .....والا خواهر من منطقه ۱ تهران میشینه خونش چندین برابر خونه من بهترین امکانات ولی من نه الان خودمو باید بکشم؟؟؟ خب هر کی یه جا زندگی میکنه قرار نیست خودخوری کنیم که
من خواهر اسی و نمیشناسم ولی وقتی دقیقا رفته همووون خونه زیاد نمیشه حس خوب و مثبت گرفت
استارتر شاید حست حسادت نباشه ولی حسرت هم نخور حسرت خیلی بده
امیدوارم به خونه ای که دلت میخواد برسی
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...