2777
2789

رفقا لطفا شنیده ها رو نگید یا وقتی اسکار پوستی ندارین لطفا پست نذارید فقط در صورتی که نتیجه دیدین یا چیزی که پزشک تجویز کرده رو بگید 

من دارم رژودرم استفاده می کنم فعلا اتفاق خاصی نیوفتاده ولی ادامه میدم کرم سیکالیفت اون با تجویز پزشک استفاده کردم شاید ۳ درصد اثر داشت برای زمان گذشتس و قیمتش خیلی بالاس توان خریدشو ندارم

برای جوش صابون ویرگو و ضد جوش مارگریت مصرف میکردم که خوب بودن ولی اخیرا نمیتونم جایی این ضد جوش مارگریت و پیدا کنم و خب جوش زدم دوباره  ولی من مشکلم فرورفتگی جای جوش هستش

نتیجه ای دیدین میشه در میون بذارید ؟؟؟

من شرایط میکرو نیلدینگ و لیزر و .... ندارم 

حرف های نا امید کننده هم پست نکنید مثل همیچن کرمی ساخته نشده هیچ درمانی نداره و... هیچ چیز در این دنیا غیر ممکن نیست 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه بامی که پریدیم،پریدیم ...🍁🍃

من 7 جلسه میکرو رفتم همه گفتن بهتر شده .............ولی همچنان هست

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من 7 جلسه میکرو رفتم همه گفتن بهتر شده .............ولی همچنان هست

از کرم یا اینطور چیزا نتیجه ای ندیدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کرم یا اینطور چیزا نتیجه ای ندیدین؟

خییلی کم..........لایه بردار بزن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منم خیلی تحقیق کردم، خودم میکرونیدلینگ رفتم ولی هیچی ب هیچی، 

یعنی تاثیری نداشت؟😐 لطفا اینطور نگید من تازه دارم با کرم درمان می کنم 😂و بنظرم موثر بوده کمی 

برای شما اسکار و جای جوش هاتون زیاد؟؟؟ 

من گاهی اوقات دوست دارم کلا جلوی اینه نرم

یعنی تاثیری نداشت؟😐 لطفا اینطور نگید من تازه دارم با کرم درمان می کنم 😂و بنظرم موثر بوده کمی  ...

نه متاسفانه،حدود سه تمن هزینه میکرونیدلینگ شد، ولی هیچی بخدا، کرم ک اصلا جواب نمیده، من چندین ساله درگیرم، امیدوارم شما نتیجه ببینی ولی جای جوش چال شده و فرورفته دیگه درست نمیشه، سابسیژن، لیزر co2 هیچکدوم درست نمیکنه، تبلیغ الکی، 

منم بخدا از رفتن جلوی آینه و کرم زدن نا امید میشم 

ولی خوب چاره چیه، باید قبول کرد، خداروشکر 

نه متاسفانه،حدود سه تمن هزینه میکرونیدلینگ شد، ولی هیچی بخدا، کرم ک اصلا جواب نمیده، من چندین ساله د ...

عزیزم شما چه کرم هایی مصرف میکنین؟ 

و بنظرتون موثر بوده حتی یک درصد؟

عزیزم شما چه کرم هایی مصرف میکنین؟  و بنظرتون موثر بوده حتی یک درصد؟

نمیخوام نا امیدت کنم، ولی واقعا بی تاثیره، چرا اگه جای جوش هات تازس  چرا، میتونی روش بزنی ک جاش بهتر شه، ولی جای جوش قدیمی ک چال شده رو دیگه نمیشه درست کرد، انشاالله ک نتیجه ببینی، چون من خودمم پوستم خراب شده خیلی ناراحتم 

چه لایه برداری بنظر شما خوبه؟

مارکش مهم نیست ولی الان فصلشه حتما هفته ایی سه بار بزن

مارکش مهم نیست ولی الان فصلشه حتما هفته ایی سه بار بزن

مگه فصل خاصی داره یکم توضیح میدی راجبش ؟

نمیخوام نا امیدت کنم، ولی واقعا بی تاثیره، چرا اگه جای جوش هات تازس  چرا، میتونی روش بزنی ک جاش ...

مثلا چقدر جدید؟ 

مثلا چقدر جدید؟ 

کلا اگه جوش میزنی حتما حتما برو دکتر تا دیگه جوش نزنی، بعد اگه جوش زدی حتما روش کرم ترمیم کننده بزن، اگه دو سه ماه بگذره دیگه کرمم فایده نداره، 

بستگی ب نوع جوشت داره، جوشهایی ک جاش چال و گود میشه، بدترین نوع جوش متاسفانه

کلا اگه جوش میزنی حتما حتما برو دکتر تا دیگه جوش نزنی، بعد اگه جوش زدی حتما روش کرم ترمیم کننده بزن، ...

دقیقا برای من از همین نوع جوش😑