2777
2789
عنوان

بچه بیایننن😁😁😍😋😋

77 بازدید | 8 پست

میگم تولد مامانمه میخوام یه کیک درست کنم ولی همزن مون خرابه و میخوام تو قابلمه هم درست کنم

تو لو خدا اگه کسی دستور خوبی بلده بدون همزن و فر بگه🥺🥲

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

دستور ک همونو پیش برو ولی خب باید خیلی هم بزنی تا مثل همزن برقی بشه 

برای فر هم تو اینترنت سرچ کن فر دست ساز کلی کلیپ هست ک چجوری باید با قابلمه کیک درست کرد

دوست قشنگم؟ میشه با دل مهربونت برای جور شدن جهیزیه من‌ و مشکلاتم دعا کنی؟💚🤲امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستور ک همونو پیش برو ولی خب باید خیلی هم بزنی تا مثل همزن برقی بشه  برای فر هم تو اینترنت سرچ ...

اره با قابلمه درست کردم قبلا خوب در میاد

ولی اینقد از این همزن بدبختمون کار کشیدم که اخر سوخت چن دفه بدون همزن درست کردم خوب در نیومد🙁

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

اره با قابلمه درست کردم قبلا خوب در میاد ولی اینقد از این همزن بدبختمون کار کشیدم که اخر سوخت چن دف ...

باید خیلییی هم بزنی سخته ولی خب نشد نداره ک😁

دوست قشنگم؟ میشه با دل مهربونت برای جور شدن جهیزیه من‌ و مشکلاتم دعا کنی؟💚🤲امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره🌱

میتونی موادکیکتوباهم زن دستی انجام بدی فقط تخم مرغ هاتو طوری بزن ک پف کنه مایع کیک که آماده شد

توی قابلمه نچسب کفش یکم روغن بریزبزاریکم گرم بشه بعدش مایع روبریزتوش دوسه بارقابلمه روبکوب به میز روی درش دمی بزارزیرشم شعله پخش کن باحرارت خیلی کم بعدنیم ساعت تاچهل دقیقه برعکسش کن واسه این ورکیک حدود یک ربع کافیه

بهارتویی ک می آیی،ودست هایم شکوفه میدهندناغافل.......❤️
میتونی موادکیکتوباهم زن دستی انجام بدی فقط تخم مرغ هاتو طوری بزن ک پف کنه مایع کیک که آماده شد توی ...

شما خودتون بدون همزن درست کردین تا حالا؟ خوب در اومده؟

باید خیلییی هم بزنی سخته ولی خب نشد نداره ک😁

ارههه😁💪🏻