2777
2789
عنوان

دانشجوها سرکلاس من و همسرم 😌😅

1611 بازدید | 15 پست

من چکار کنم که نمیتونم جدی باشم، همش سر بسر پرسنل و دانشجو و دانشپذیر میزارم، بعد شوهرم بشدت خشک و جدی اینجوری 😌😐

ولی من همش سر کلاس 🤣🤣😅😅😁

امروز آبروم رفت، یکی از پرسنل سر کلاس جلو همه گفت از رو پروفایلتون عکس همسرتونو دیدم ایشون چقدر چهرشون آشناست، فامیلشونو میگین؟!!! منم جلو همه گفتم دکتر فلانی 🫠

فقط آقاهه از تعجب نزدیک بود شاخ در بیاره، گفتم حالا تو ذهنش گفته چه زن شوخ و الکی خوشحالیه، ولی خودش چقدر سرد و خشکه 😅😁😁😁😁

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برای هم حفظ تون کنه این جوری بهتره ب نظرم

مرسی عزیزم چقدر قلبتون مهربونه 🤩😘

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
مقداری پز و عدم واقعیت حس کردم

با وجودی که پیامتون برام مهم نبود ولی شاید سوال تو ذهن دیگران هم باشه لیست کلاسامو میزارمو بر میدارم اگر خاستین

عزیزم❤ خوشبخت ترین باشید ♥️

فداتون عزیزم مرسی از دعا قشنگتون ❤️❤️😘

اینقدر دوس دارم از این کاپلا ک ضد همن دو تا از همکارای منم ک هیت علمین زن و شوهرن ولی یک از یک بی ...

ای وای اینجوری که خیلی بدِ، آدم با هر شخصیتی که داره چه سرد، چه شوخ نباید عقده ای بازی در بیاره، شوهرم همیشه نه تنها  دانشجوهاشو نمیندازه تازه نمره خوب میده میگه دلم میسوزه برا پول پدراشون مگه میخام از جیب نمره بدم

ای وای اینجوری که خیلی بدِ، آدم با هر شخصیتی که داره چه سرد، چه شوخ نباید عقده ای بازی در بیاره، شوه ...

ببین از نمره دهیشون اطلاع ندارم ولی واقعا عقده این با همکارا

خودرای و فک میکنن هرچی میگن درسته و بقیه اشتباه میکنن

سرجلسات دفاع نمیدونی چیکار میکنن😐عقده ای

ببین از نمره دهیشون اطلاع ندارم ولی واقعا عقده این با همکارا خودرای و فک میکنن هرچی میگن درسته و بق ...

ای بابا دیگه تو هر محیط کاری از اینجور آدما هست متاسفانه .‌‌