2777
2789
عنوان

چون زبان نمی‌فهمم دارم گریه میکنم🥺 کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 102 پست
تا حدودی ولی میتونم بهترش کنم فقط لطفاً بگین من الان دقیقا چیکار کنم

چنتا درسه؟

و امتحان رو با چه روشی میگیره؟ 

من زبان رو خیلی دوست دارم چهار سالم زبان رفتم خیالت راحت البته فردا نیای بگی خراب کردم تو باید جواب گو باشی😂

خستم رئیس خیلی خستم    (پسرم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنتا درسه؟ و امتحان رو با چه روشی میگیره؟  من زبان رو خیلی دوست دارم چهار سالم زبان رفتم خیال ...

دو درسه 

امتحان از چهارنمرس دو نمرش از کتاب میاد 

فایل می‌زاره 

نه این چه حرفیه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

دستم خودم نیست نمیتونم یاد بگیرم بشینم بخاطرش زار زار گریه کنم که مگه با گریه یاد میگیرم😂

اگه از منم تعهد نمیگرفتن الان داشتم میخندیدم 

جفتش

وقتی پخش کنه معنیشو نفهمی و اصلا ندونی چی میگه هرچقدرم گرامر کار کنی هیچه اول کلماتی ک تازه درس داده و مهمه بخون بعد متن هارو ببین و اگه معنیش رو نوشتی بخون چک کن ملکه ذهنت بشه حفظ نکن فقط بخون بعد هر درس ی گرامر داره حتما گرامر هاشون هم ی نگاهی بساز ی نشون بزار واسش ک یادت بمونه ایشالا ک خوب میدی امتحانت فردا صبه؟

وقتی پخش کنه معنیشو نفهمی و اصلا ندونی چی میگه هرچقدرم گرامر کار کنی هیچه اول کلماتی ک تازه درس داده ...

خب من الان کلمات مهم بلدم گرامرم تا حد زیادی ولی هیچی از سوالا نمی‌فهمم که بخوام جواب بدم

نهم که بودیم حداقل آخر کتاب معنی هارو میزاشتن خیلی خوب بود 85درصد امتحان از اونا میومد اصلا عالی قوی ...

یادمه کاش بازم میزاشتن

یادمه کاش بازم میزاشتن

متن درس ها ربطی به سوال ها دارن؟ اگه دارن اونارو بخون الان حداقل 60درصد سوالات باید جواب بدی 

من رشتم یچیز دیگس نمیدونم چرا نمیتونی