2777
2789
عنوان

هماتوم جنین فاقد ضربان قلب

457 بازدید | 26 پست

دوقلو باردارم 

یه قلم قلب نداره . خونریزی شدید دارم. سونو میگه هماتوم تشکیل شده 

اون یکی جنین خوبه 

اگه استراحت کنم ممکنه هماتوم جنینی ک قلب نداره جذب بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره استراحت کنی جذب میشه 

حتی نشد هم‌نگران نباش اون لطمه ای نمیزنه موقع زایمان دفع میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

😐  دوقلو هستن بعد هفته هاشون متفاوته

گفت دیگه یکیشون متاسفانه قلب نداره مونده توی هشت هفته

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

😐  دوقلو هستن بعد هفته هاشون متفاوته

اون هشت هفته ای از دست رفته 

چرا اینقدر سقط زیاد شده منم تابستون باردار بودم قلب جنین هشت هفته ایستاد 🤕😔

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
یکیش تو هشت هفته موند رشد نکرد مرد  الانم ک هماتوم پایینش درست شده

نگران نباش از دکتر پرسیدی منم خواهرم دو قلو بود یه قل از دست رفت اون یکی موند الان پنج سالشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤