2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اسم اون هورمونارو ک زده سرچ کن تو نت میاره ک چی ب چیه

اندازه نرمال و‌کم و زیادشم دست راست نوشته اندازه خودتو با اونا مقایسه کن ببین چجوریه وضیت ازمایشت

من کمکت میکنم الان اسم اونارو سرچ میکنم تو نت برات

سلام عزیزم اسم اون هورمونارو ک زده سرچ کن تو نت میاره ک چی ب چیه اندازه نرمال و‌کم و زیادشم دست راس ...

مرسی عزیزم سرچ کردم چند تا دکتر هم نشون دادم ولی متخصص نبودن گفتن نرمال فقط lh پایینه و معرفی کرد ب متخصص فردا وقت دکتر دارم میخواستم بدونم مشکلی دارپ یا ن آخه دوماه پیش amhشد۰/۴تکرار کردم شد۵/۹۳ دوباره ارمایش دادم تو ازمایشگاه اولی شده ۱/۹حالا نمیدونم نرمال این آخری یا ن

مرسی عزیزم سرچ کردم چند تا دکتر هم نشون دادم ولی متخصص نبودن گفتن نرمال فقط lh پایینه و معرفی کرد ب ...

عزیزم اصلا بد ب دلت راه نده 

خدایی نکرده اگر هم چیزی باشه علم اینقد پیشرفت کرده ک دکترا با قرص و دارو حل میکنن

انشالله ک هیچ چیز نگران کننده ای نیست❤️

مرسی گلم دوماهه استرس دارم

استرس خیلی مضرره

منم خودم ادم حساس و مضطربیم ولی تصمیم گرفتم خودمو اروم کنم و قوی باشم در برابر مشکلات🥰

عزیزم خوب فکر کن خدا برات خوب رقم میزنه

خدا حواسش بهت هست مطمئن باش❤️