2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما بگير و داري اپيدورال  راحت فرقم نميكنه خصوصي باشه يا دولتي

میدونی میگم ماما همراه وقتی ۴ سانت باز شدی میاد میگن کاش میشد از اول بیاد پرستارا هی معاینه نکنن

میدونی میگم ماما همراه وقتی ۴ سانت باز شدی میاد میگن کاش میشد از اول بیاد پرستارا هی معاینه نکنن

نه ماما موظفع از اول بياد بهش بيشتر بدي مياد 

برو جايي كه از اول بياد 

وگرنه بعد ٤اپيدورال بشي به نفعته تا ماما همراه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
رفتی مگه عزیزم تامین برا زایمان 

والا تامین اجتماعی اصفهان رفتم تامین اجتماعی اطرافم خالم رفت تامین اجتماعی یه استان دیگه ام رفتم برا زایمان خیلی اذیتم کردن نبردن سزارین به زور طبیعی زایمان کردم ولی اگه یه ماما همراه بگیری خوبه اون بهت رسیدگی میکنه 

ولی شاید شهر شما خوب باشه

والا تامین اجتماعی اصفهان رفتم تامین اجتماعی اطرافم خالم رفت تامین اجتماعی یه استان دیگه ام رفتم برا ...

چی بگم خواهر منم زایمان اول یه شهر دیگه بودم اون تامین اجتماعی بود اصلا راضی نبودم الان اینجا رو هم یکی خوب تعریف میکنه یکی بد 

والا تامین اجتماعی اصفهان رفتم تامین اجتماعی اطرافم خالم رفت تامین اجتماعی یه استان دیگه ام رفتم برا ...

من بگم خصوصي معروف شهرمون بودم با كلي پارتي  از ريس بخش اشنا تا ماما سر پرستار و دكتر 

دو روز بيمارستان بودم اونم تو هفته٤٢سزارينم نكردن 

هرچقد ميگفتن زير ميزي ميدادم 

دكتر مخالف شديد بود 

ميگفت من بنده پول نميشمو قسمم رو بشكنم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚