2777
2789
روزی چقدر باهم صحبت میکنید 

ما باهم زن و شوهریم 

اتفاقا خیلی تو همیم 

بدون هم نمیتونیم اما کافیه یکم قهر کنم یا لج کنم به غلط کردن ميفته 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اولش سخته با خودم میگم اون چطور داره پله ب پله پیشرفت می‌کنه بعد تو تمام زندگیت اون شده

قطعا میشه و شدنیه

اعتماد بنفس و عزت نفستو 

ببر 

بالا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
چیکار کردی ک اینطوری شده بمن یاد بده

خودتو دوست داشته باش به خودت برس 

همیشه اولویت زندگی خودت باش خودخواه و خودبین باش 

همیشه یه حالت ناز و عشوه داشته باش نمیتونم توصیف کنم چون ذاتیه 

همیییییشه خدا به همسرت احترام بذار 

باهاش وارد بحث نشو

حتی اگه دعوا کردید بعد آروم شدنتون بهش بگو چقدر دوسش داری و حیف رابطتون که با دعوا بگذره 

مرد عین بچه میمونه نباید زیاد سر به سرش گذاشت با زبون به دست بگیرش 

به اصطلاح خرش کن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
میشه درخواست بدم؟

نه عزیزم