2777
2789
عنوان

اینستا و گوشی ایفووون میخواستن باعث خرابی زندگیم بشن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ هنوزم هست ازشون😂

نمی دونم 🤣😁

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

ینی منم گوشی جدید بگیرم و اینستامو نصب کنم توش 

همه پیام هارو بالا میاره ؟ 😶😐😑🤦

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

من اصلا اینستا ندارم هیچوقت نداشتم مگه چیه کاش نصبش نمیکردی یا تنها بودی میکردی 

من همه چی پاک کرده بودم ولی نمیدونم چرااا تو این گوشیی همهههه پیامااا برگشتن

خو چیکار کردین؟شدید دعواتون شد

اره داشت کارمون ب طلاق میکشید بعد یهو قران اورد جاوم گفت قسم بخور تا اخر عمر اسم اینتسا نمیارم و هیچوقتم سرکار نمیرم و تنها بیرون نمیرم😔😔😔

حالا همش میکوبه تو سرت

خیلی دوسم داره خودش با اینکه خیلیییی شدیذ دعوامون شد ولی بهم گفت قسم میخورم هیچوقت ب روت نیارم ولی ی اشتباه ازت ببینم تا ابد میرم