2777
2789
عنوان

زن چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک خانم تپل هم زیبایی داره و هم جذابیت...ولی برای سلامت خودش به خصوص در آینده، باید به فکر باشه و سعی کنه کم کم و با یک سبک زندگی سالم، وزنش را پایین بیاره...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مهم زیبایی قلبته وگرنه همه میتونن ظاهرشونو زیبا کنن غصه نخور 

خوب من چه طور سوهرمو فرو کنم توقلبمو نگاه کنه آخه ها چه طور بابا من چاق هستم عرضه لاغرشدنم ندارم 😆

ای وا خاک عالم نه مگه ایرانی چاق نداریم 

از زبان کتابیت گفتم🙏🏻😂

نه اتفاقا مردا هگاکثرا چاق دوست دارن 

من یه مدت خیلی تپل بودم 77 کیلو بودم الان شدم 63 ولی نامزدم میگه ازت میخوام چاق شی میشه به من میگه بشو 100 کیلو 

خوب من چه طور سوهرمو فرو کنم توقلبمو نگاه کنه آخه ها چه طور بابا من چاق هستم عرضه لاغرشدنم ندارم 😆

خاله کوچیکم تپلوعه شوهرشم لاغر دوتا بچه کوچیکم دارن   یعنی اینقدررر به زنش احترام میذاره که نگو همه چی به ظاهر نیست اگه میتونی واسه سلامتیت وزن کم کن

خدایا شکرت✨🤍
از زبان کتابیت گفتم🙏🏻😂 نه اتفاقا مردا هگاکثرا چاق دوست دارن  من یه مدت خیلی تپل بودم 77 کی ...

سیمام اتصالی کرده بابا اونجور واسه شوخی حرف میزنم دلش شاد شه