2777
2789
عنوان

واقعا شرمتون نمیشه .....

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که هر چی بلا و بدبختی و بیماریه بیاد سراغتون

تا کی باید ما زن ها آشیونه یک زن دیگه رو روی سرش خراب کنیم؟

چرا کمی متحد نیسیم ما زن ها

هی از مردا مینالیم پس خودمون زن ها چی

واقعا که متاسفم برا اون زن ها

انقدر تاپیک خیانت خوندم بیشتر از اون مردها ی پست از اون زن های پستر از اونا حالم بهم خورد

واقعا که هر چی بلا و بدبختی و بیماریه بیاد سراغتون تا کی باید ما زن ها آشیونه یک زن دیگه رو روی سرش ...

عزیزم مگه مردهایی که دنبال زن متاهلن کم هستند؟

تو هر دو جنسیت این ادما وجود دارن ادم باید خودش زندگیشو سفت نگهداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درستش اینو بود که بگی :شرمشون نمیشه؟  وقتی میگی شرمتون نمیشه آدم فکر میکنه بلانسبت خودش کاری ک ...

شاید بهتره فکر کنیم به اون تعداد زن عضو نی نی سایت که سوار زندگی مرد متاهل میشن گفته

مرد متاهل از زن و بچش شرمش نمیشه طبیعیه اون دختره هم شرمش نشه کرم از خود درخته

اره همینطوره 

بعد همش هم فک میکنن زنه فقط مقصر بوده خوب این مرد بیشتر از اون زن مقصره 

اگه هرزه نبود که پا نمی‌داد به زنه یا اگه زندگیشو دوست داشت زنشو دوست داشت چرا باید با یکی دیگه بره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

ترس از خدا؟؟

اونا خدارو اصلا نمیشناسن 

من‌ی همکاری داشتم شوهر داشت بخدااا ی مرده خانومشو اورد کارشو انجام بدیم واااای گیرررر داده بود ب مرده ب بهوووونه های مختلف بهش زنگ میزد میرفت محل کارش مرده محلش نمیداد حالا دیگ ارتباط ندارم بدونم چ کرد ولی فقط برای پولش میخاس 

با دونفرم بجز اون بود زنو بچه داشتن از اونام میکندااا مانتوهایی گررررون و اینا براش میخریدن خاک برسرااا

بعضی زنا جنسشون خیلی خراااابه خیلی خیر نبینن

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
این زنا کاری بهشون ندارم که اصلاً شرفو وجدان و اینا ندارن ولی روی صحبتم با اون مردای متاهلیه که به ز ...

مرد اصلا بی شرف خالص

ما زن ها چرا متحد نیستیم

چرا پشت هم نیستیم

تا زمانی ک به هم جنس رحم نکنیم انتظاری از اون پشمالو ها نباید داش