خنمک مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 219 عنوان اگه نمونه دولتی قبول شدی میشه کمکم کنی؟ 210 بازدید | 48 پست دوستان یکی کمک کنهمیخام از الان بخونم واسه نمونه دولتی نصیحتی حرفی تجربه ای اگه دارید بگید واینکه بعد از ازمون میفهمیم میتونیم تجربی انتخاب کنیم یا ریاضی؟؟ ✨🙏🏻 1402/09/21 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پلویوفیلیا عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 9415 هوووو من پنج سال پیش قبول شدم اونجا .. موقع ثبت نام برا آزمون ، رشته ای که میخوای رو انتخاب میکنی برای اون رشته آزمون میدی تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 کتاب ۳۱ استان=۹۹ درصد قبولی تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
خنمک مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 219 هوووو من پنج سال پیش قبول شدم اونجا .. موقع ثبت نام برا آزمون ، رشته ای که میخوای رو انتخاب میکنی بر ... ممنون
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 من تیزهوشانم ک نمونه ام قبول شده بودممیتونه تاثیر صفر داشته باشه تو کنکورت امافضای مدارس عادی از لحاظ اخلاقی خوب نیستسعی کن قبول شی تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
grey_moon عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 255 ب عندان کسی ک الن دهم تجربی ام و نمونه درس میخونم ی نصیحت بهت میکنم کتاب نخر و کلاس نرو ولی کتابو خون بخون ک مطالب یادت باشه هر وقت وقتت ازاد شد پی دی اف ۳۱ استان رو تست بزن
grey_moon عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 255 ب عندان کسی ک الن دهم تجربی ام و نمونه درس میخونم ی نصیحت بهت میکنم کتاب نخر و کلاس نرو ولی کتابو خو ... خوب بخون اشتباه تایپی بود
خنمک مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 219 من تیزهوشانم ک نمونه ام قبول شده بودم میتونه تاثیر صفر داشته باشه تو کنکورت اما فضای ... موفق باسی اول ازمون نمونست یا ازمون تیزهوشان؟ میخام تو جفتش شرکت کنم
خنمک مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 219 ب عندان کسی ک الن دهم تجربی ام و نمونه درس میخونم ی نصیحت بهت میکنم کتاب نخر و کلاس نرو ولی کتابو خو ... ممنونننن
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 موفق باسی اول ازمون نمونست یا ازمون تیزهوشان؟ میخام تو جفتش شرکت کنم تیز اوله تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..