2777
2789
عنوان

منی که خونه پدرم کلی سختی کشیدم

148 بازدید | 4 پست

حقم این نیست که بعد از ازدواجم هم ادامه داشته باشه نمیگم زندگی  عالی داشتیم اما  بعد از ازدواج زندگیمون خوب بود هم از نظر تفاهم داشتن هم از نظر مالی تازه داشتم یکم زندگی میکردم که خدا این بلا رو انداخت تو دامنم شوهرم از دوران نامزدی عاشقق بچه بود اما من دوست نداشتم که بعد از یکسال راضی شدم به اقدام که باردار نشدم که بعداً فهمیدم یه لوله رحمم آب آورده وکاملا بسته شده بدون هیچ دلیلی

آی وی اف کردم که بازم نشد و نگرفت این ماه که پریودم عقب افتاد و بیبی چکم هاله انداخت چقدر دوتایی از خوشحالی گریه کردیم  فکر کردم بالاخره باردار شدم که بازم نشد و پریود شدم شاید گفتنش راحت باشه اما خیلی وقته که فکر آروم ندارم از شدت غم و غصه زیاد افسرده شدم دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه وقتی  به بدبختی‌هایی که کشیدیم به استرس هامون فکر میکنم دلم میخواد بمیرم 

مامان بابام سه تا دختر دارن که اولیش من بودم با اینکه نزاشتن ما متوجه بی پولیاشون نشیم و با دست خالی هیچی برامون کم نزاشتن اما می‌فهمیدیم اینکه بابام برای خودش چیزی نمیخوره تا لباس نو تن ما باشه اینکه همیشه نزدیک هر مراسم و عیدی دغدغه پول نداشتن رو داشتن می‌فهمیدیم

الان که خدارو شکر وضعیت اونا بهتر شده و من دیگه غصه شون رو نمی‌خورم این عذاب جدید تموم شدنی نیست دلم واسه شوهرم هم میسوزه وقتی بچه های خواهراشو میبینم انقدررر ذوق می‌کنه و باهاشون بازی می‌کنه که همشون با ترحم بهمون نگاه میکنن از متلک گفتن خواهر شوهر خسته شدم کاش خدا یکم ببینه و دلش به رحم بیاد  

این درد و دلا رو تا حالا با هیچکسی نکردم اینجا هم چون کسی نمی‌شناسم گفتم اگه میشه شما هم برامون دعا کنید تا این روزامون سریع تر تموم بشه

عزیزم راه درمان زیاده داخل خوزستان شهر شوش یه طب سنتی هست که یه عالمه نابارور بار دار شدن

خیلی کارا کردم عزیزم هر دکتری میرم میگه طبیعی اقدام کن باردار میشی اما نمیشه 

لولم میگن ممکنه عمل کنیم اون یکی هم از بین بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کارا کردم عزیزم هر دکتری میرم میگه طبیعی اقدام کن باردار میشی اما نمیشه  لولم میگن ممکنه ...

ببین می‌دونم اما طب سنتی برو شما یکبار ببین چطوره اینشالله که میشه ب امید امام رضا