2777
2789

من هر وقت میرم خونه مادرشوهرم یا اونا میان حالم خیلی بد میشه

مثلا همین دیشب مادرشوهرم شب اومد خونمون و تا صبح موند که صبح از اینجا بره دکتر 

مادرشوهرم مریضه و از دست پدرشوهرم که خیلی بد اخلاقه و اذیتش میکنه مریض شده قند وفشار و چربی و ناراحتی قلبی حالا سردرد هم بهش اضافه شده

پدر شوهرم آدم خوبی نیست و همه رو با حرفاش آزار میده

حالا مادر شوهرم هر وقت میاد خونمون میشینه همه کاراش و حرفاش واسم تعریف میکنه 

مثلا میگه بهم گفته ازاون عروسای دیگت یاد بگیر که چه جوری با شوهراشون خوبن ولی مهناز(من) وعلی(شوهرم) اصلا با هم خوب نیستن☹️

گفتم وا از کجا میدونه ما با هم خوب نیستیم

درحالی که منو شوهرم اصلا با هم مشکل نداریم یا اگه چیزی هم باشه اصلا آتو دست اونا نمیدم

من خیلی ازاین حرفش ناراحت شدم

کلا روی رفتار اونا خیلی حساسم و تا چند روز درگیر حرفاشونم و فکرم درگیر میشه

خودم ناراحتی اعصاب دارم و واقعا حوصله این حرفا رو ندارم 

به قول یکی میگفت بعد از هر ملاقات اجباری با فامیل نیاز به چند روز استراحت و مایعات فراوان دارم تا این سم از بدنم خارج بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اون داره حرف میزنه خودتو مشغول کاری کن یا فکرتو ببر جای دیگه اینجوری اعصابت آرومتره

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

بعد از رفتنشون گوشه‌های خونه دستمال کاغذی بذار روش یک قاشق نمک دریا بریز بعد یک روز جمع کن بریز دور و دوش بگیر بدنت با آب نمک بشور بعد ۱۰دقیقه آب بکش،بجای اسفند مریم‌گلی یا رزماری دود کن

ولی واقعیته ها استراحت و ابجوش و لیمو عسل باعث سم زدایی میشه البته سم زدایی جسمی نه روحی  

برای سم زدایی روحی نور خونه رو زیاد کن خونه رو تمیز کن شمع روشن کن نیایش کن و موسیقی خوب گوش کن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حالا مادرشوهر من خیلی خوبه خدایی گوش شیطون کر ما ۷ سال با هم تو یه خونه بودیم اون موقع اختلاف داشتیم کم ولی خب اون پیر من از نوه هاشم کوچیکتره ۵ ساله جدا زندگی می‌کنیم تا حالا نشده یه بحث کوچیک کنیم البته اینم ک مادرشوهرم عممه بی تاثیر هم نیس خدایی خیلی خوبه توقع هیچی نداره شام دعوت کنم میاد نکنم نمیاد 

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
حساسیتت رو کمتر کن دیگه انقدر بهم نمیریزی  اون پاراگراف اخر که حرف یه نفر هست رو دقت نکن و ...

مشکلم همین حساس بودنمه دست خودم نیست تو خونمه

نمیتونم بیخیال باشم خیلی جوشی ام

حالا مادرشوهر من ،  اوایل هرچی شوهرم برام میخرید  میگفت منم میخوام ، ولنتاین گل برام خرید اصلا خوشحال نمیشه ک هیچ یهو صداشو برد بالا گفت پسسس من چیییی؟؟؟ خواهرشوهرم گفت مگه تو عشقشی !🤦 

اصلا عین بچه ها..بخدا کلی سختی کشیدم تا تونستم بفهمچنم بهش چ چقد کاراش زشته 

اخرم پسرشون گند زد، تا کوتاه اومدن از حسادت بمن