2777
2789
عنوان

شب چله کجا بریم؟

305 بازدید | 26 پست

سلام دوستان، من ۶ ساله ازدواج کردم،۵ ساله شب یلدا میریم خونه مادر شوهرم، البته شب عید هم همینطور فقط اونجا میریم، من همیشه دلم میخواست شب های خاص یه سال خونه مادر شوهرم برم یه سال خونه پدر خودم، چون فکر میکنم اینجوری درست تره آدم وقتی ازدواج میکنه چه پسر نباید خودخواه باشه چون من پدر مادر دارم همسرم هم پدر مادر داره احترام هر دو واجبه توجه به هر دو واجبه، 

و اینجوری هر دو طرف خوشحال، تو این دوسال اخیر به شوهرم گفتم امسال دیگه شب چله بریم خونه پدر من گفت باشه اما پدر مادرش چند روز جلوتر تاکید میکردن بهش که شب چله اینجایید! 

من واقعا مخصوصا این دوسال اخیر خیلی ناراحت شدم وقتی میدیدم پدر مادر من باید تنها بمونن و همه باید بریم خونه پدر شوهرم! 

امروز به شوهرم گفتم امسال میشه بریم خونه پدر من گفت باشه. خودش مشکلی نداره میگه فرقی نداره. گفتم زودتر به مادرت بگو که ناراحتی پیش نیاد، گفت باشه. وقتی بهش میگم در مورد خواهرش میگه حسودی! من اصلا حسود نیستم فقط دلم میخواد عدالت رعایت بشه و هر کسی که فکرای این شکلی یک بوم و دو هوا داره به اشتباه خودش پی ببره نه ناراحتی و بحث پیش بیاد.

خواهر شوهرم شب عید خونه مادر شوهرش میره و شب چله ها هر سال خونه پدر خودش. 

بهش گفتم اسم خواهرت رو میارم چون منم دخترم مثل خواهرت دلم میخواد خونه پدر خودمم برم.

به نظرم از سال اول باید سهمیه‌بندی میکردی 

الان یکم سختت میشه ولی اشکال نداره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه از تو بوده ۵ سال رفتی خونه اونا .این قانونو از اول باید رعایت میکردی .‌ب شوهرتم میگفتی حتی اگ‌اونا‌ تاکید کردن ک بیاید باید بگی ما جا دیگ دعوتیم‌.

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

اشتباه از خودته

باید از اول میخواستی

عیدا یبار خونه پدرت یبار خونه پدرش

یلدا ها هم

۳۰ ام یجا باشین یکم یجای دیگه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

از چند روز قبلش بهش میگفتم میگفت باشه اما تا اونا میگفتن بیاین نمی‌گفت نه😓 

شما زنگ میزدی با احترام ب مادر شوهرت ک مادرم دعوتم کرده امسال اونجا میرم هرسال مزاحم شما میشیم

مو فرفری جذاب❤️
هیچی کم دق داشتم اینم به دق هام اضافه میشد😓

عزیز دلم میدونم خیلی سخت بوده 

ولی حتما دیگه از امسال اینطوری برنامه ریزی کنید❤️

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

چه حوصله ای داری ها که سر این چیزا حرص میخوری !!!!!

حالا یه شب دیگه برو خونه پدرت 

والا من از خدام بود برم خونه پدر شوهرم برام بپزن آماده کنن بخورم و بیام ،،،سرشوهرمم یه منتی بزارم که اومدم خونه بابات