نیمی از نگرانی ها و اضطراب های ما مربوط به نظر دیگران است، ما باید این خار را از بدن خود بیرون بکشیم، نظر دیگران تصوری خام یا یک وهم است که هر لحظه میتواند تغییر کند نظر دیگران به نخی بند است و ما را برده ی آنان می کند،برده ی نظراتشان و بدتر،برده ی آنچه وانمود میکنند به نظرشان می رسد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خيلي كار اشتباهي كردي . تمام ماليات ها به نام تو مياد . اگر پرداخت نكني حق خروج از كشور بهت نميدن . الآن ديگه مثل قديم نيست . يه كد ملي ميزنن هر چي ماليات كه مربوط به تو باشه بالا مياره . مطمئن باش به نام خودش نزده . چرا اينقدر ساده اي ؟ مگه ميشه تا زماني كه خودت نباشي به نام خودش بزنه ؟ شايد از تو دزديده باشه . تو بايد خدت هم باشي كه بتونه به نامش بزنه . خواهشا به كسي اينقدر راحت اعتماد نكن . مخصوصا در مورد ماليات اصلا اعتماد نكن . چون مردم در رفتن از زير بار ماليات رو زرنگي ميدونن . نميگن سر تو كلاه گذاشتن كه . فكر ميكنن سر دولت كلاه گذاشتن . خبر ندارن كه تمام اين ماليات ها داره به پاي تو نوشته ميشه .شايد خودشونم ندونن ها . ولي خيلي ها ميدونن و اين كارو ميكنن . هر چه زودتر پيگيري كن چون بعدا جريمه هم بهش ميخوره اگر پرداخت نكني . در ضمن بگو ببينم حبك بحر مالا احدود يعني چي ؟