2777
2789
عنوان

زود بیایین راهنمایی

44 بازدید | 5 پست

خانما من چندش پیش مامانمینا و خواهرمینا رو مهمون داشتم.....اخرشب شوهرم برد رسوندشون...بعد حالاماانم زنگ زد که اونشب توماشین شوهرت میگفت هرچی میوه میخرم میمونه تو یخچال تا خراب میشه نمیاره بخوریم اخر باید مثل سگ کتکش بزنم....بااینکه هر شب یه ظرف پر میوه میخوره....الان خیلی اعصابم خورده خودنم نمیدونم اومد خونه چطور رفتار بنظرتون چکارش کنم تا ادب بشه

مثلا بجای ناهار واسش میوه بیارم بگم اوردم خراب نبشه که بعدبخوای مثل سگ بزنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اگه بودم جای شما حتما عصبانی میشدم ولی به روی خودم نمیاوردم تا مامانم این وسط بده نشه و شوه ...

اخه میدونی فرداهمون روز بامامانم حرف میزدم فهمید شوهرم پیشمه گفت یه چیز میخواستم بگم بعد میگم بهت...منم به شوهرم گفتم مامانم از چیزی ناراحت بود گفت بعدبهت میگم حالامیگم مامانم از این ناراحت بود چرا جلو شوهرخواهرم اینطور گفتی

اخه میدونی فرداهمون روز بامامانم حرف میزدم فهمید شوهرم پیشمه گفت یه چیز میخواستم بگم بعد میگم بهت... ...

اگه با شوهرت مشکل نداری و تا حالا سر این موضوع باهم به مشکل نخوردین به روی خودت نیار و امروز رو برای خودت و همسرت تلخ نکن بازم خودت میدونی