2777
2789
عنوان

توروخدا یه راهکار بهم بدین

250 بازدید | 19 پست

بچه ها من به مهربونی و ادب و ارامش معروف بودم اینقدر تو زندگیم اذیتم کردن و سختی کشیدم و حقمو پایمال کردن شدم یه عصبی وحشی ابرو حیثیت خودمو دارم میبرم به همه میپرم مادر ندارم پدرمم یه ادم پیر و بشدت عصییه یدونه خواهر دارم که هرچی باهاش درددل کنم دوتا بدتر روش میذاره به شوهرش میگه اصلا بیرونو تفریح نمیرم فقط توخونه و کار بااین وضعیتم میترسم حتی تفریح برم که بااین اخلاقم همه شانسامو از دست بدم تورو خدا یه روانشناس خوب بهم معرفی کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما حتما برو پیش تراپیست یا حالا روانشناس حقیقتا من نمی‌شناسنم وگرنه معرفی میردم مدیتیشن و ...

خیلی بده دارم همه ادمای زندگیمو از دست میدم حتی میترسم با کسی برم تو رابطه چون میدونم اعصاب ندارم همون روانشناس لعنتیو نمیشناسم کجا برم

خیلی بده دارم همه ادمای زندگیمو از دست میدم حتی میترسم با کسی برم تو رابطه چون میدونم اعصاب ند ...

عزیزم من فقط یه دکتر فرزانه بابایی میشناسم خودم نرفتم پیشش برای همین نمیتونم نظری بدم منتها میخوای پیج شو‌ برو ببین 💕

من کتاب خیلی بهم ارامش میده! کتاب نیمه تاریک وجود را حوصله داشتی بخون! الان دیدم می توانی PDFاش را ه ...

میدونین من الان حالم بحرانیه و با کتاب و اینا توب نمیشه باید درمان بشم