fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 عنوان ازمایش amh 402 بازدید | 28 پست سلام خانوما کسی ازمایشگاه فرهنگیان کرج ازمایش داده؟میگن کنترل تشخیصش ضعیفه درسته؟من اونجا ازمایشamh دادم ولی خیلی پایین بود میخوام ببینم درسته یا امکان خطا داره 1402/09/21 | 10:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 7021 چند بوده عددش؟ اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 7021 ۲/۳ ۲۶ سالمه احتمالا درستهذخیره تخمدان تو افراد مختلف با سرعت های متفاوتی میاد پایین البته که کرونا و واکسن ها هم تاثیر خوبی رو تخمدان نداشته اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 احتمالا درسته ذخیره تخمدان تو افراد مختلف با سرعت های متفاوتی میاد پایین البته که کرونا و وا ... من واکسن نزدم اصلا کاری نکردم فقط چندباری اورژانسی خوردم همین ولی ازمایشگاهام متفاوت بود شاید بخاطره اونه
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 7021 من واکسن نزدم اصلا کاری نکردم فقط چندباری اورژانسی خوردم همین ولی ازمایشگاهام متفاوت ب ... خوب باید یکجا انجام بدین برای مقایسه وگرنه مقایستون اشتباهه اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 خوب باید یکجا انجام بدین برای مقایسه وگرنه مقایستون اشتباهه اره اشتباه کزدم متاسفانه و چند روزه شب و روزم سده گریه که چرا انقدر کم شده دارم یائسه میشم تو ۲۶ سال سن
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 7021 اره اشتباه کزدم متاسفانه و چند روزه شب و روزم سده گریه که چرا انقدر کم شده دارم یائسه میشم تو ۲۶ سال ... نه بابا یائسگی کجا بود دیوونه شری دختر اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 نه بابا یائسگی کجا بود دیوونه شری دختر بخدا خیلی میترسم اخه هنوز قصد بارداری ندارم ولی حتما بچه میخوام فعلا هم واقعا نمیتونم حدقل تا سه سال
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 7021 بخدا خیلی میترسم اخه هنوز قصد بارداری ندارم ولی حتما بچه میخوام فعلا هم واقعا نمیتونم حدقل تا سه سال با دکتر مشورت کن حتما تو سایت کسی نمیتونه اونجور که باید راهنماییت کنه ذخیره تخمدانت الان خوبه ولی اینجوری نباشه که زمان طلایی رو برای بارداری از دست بدی بعد بیفتی دنبال دوا و دکتر اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 با دکتر مشورت کن حتما تو سایت کسی نمیتونه اونجور که باید راهنماییت کنه ذخیره تخمدانت الان خوب ... بخاطره همین نگرانم
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10805 من ۱۹ سالم بود آزمایش دادم ۲ بودیعنی نگران باشم؟؟؟الان ۲۳ ام Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 من ۱۹ سالم بود آزمایش دادم ۲ بود یعنی نگران باشم؟؟؟ الان ۲۳ ام تکرارش کن بعضی ازمایشگاها رنجشون کلا پایینه
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 من ۱۹ سالم بود آزمایش دادم ۲ بود یعنی نگران باشم؟؟؟ الان ۲۳ ام جای معتبر برو ازمایشگاه خصوصی برو سعی کن روز سوم پریود بدی
fffsas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3987 من ۱۹ سالم بود آزمایش دادم ۲ بود یعنی نگران باشم؟؟؟ الان ۲۳ ام چیشد ازمایش amh دادی؟مشکلی داشتی؟