2777
2789
عنوان

ازمایش amh

402 بازدید | 28 پست

سلام خانوما کسی ازمایشگاه فرهنگیان کرج ازمایش داده؟

میگن کنترل تشخیصش ضعیفه درسته؟

من اونجا ازمایشamh دادم ولی خیلی پایین بود 

میخوام ببینم درسته یا امکان خطا داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲/۳  ۲۶ سالمه

احتمالا درسته

ذخیره تخمدان تو افراد مختلف با سرعت های متفاوتی میاد پایین 

البته که کرونا و واکسن ها هم تاثیر خوبی رو تخمدان نداشته

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
احتمالا درسته ذخیره تخمدان تو افراد مختلف با سرعت های متفاوتی میاد پایین  البته که کرونا و وا ...

من واکسن نزدم اصلا کاری نکردم 

فقط چندباری اورژانسی خوردم همین 

ولی ازمایشگاهام متفاوت بود شاید بخاطره اونه

من واکسن نزدم اصلا کاری نکردم  فقط چندباری اورژانسی خوردم همین  ولی ازمایشگاهام متفاوت ب ...

خوب باید یکجا انجام بدین برای مقایسه وگرنه مقایستون اشتباهه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
خوب باید یکجا انجام بدین برای مقایسه وگرنه مقایستون اشتباهه

اره اشتباه کزدم متاسفانه و چند روزه شب و روزم سده گریه که چرا انقدر کم شده دارم یائسه میشم تو ۲۶ سال سن

اره اشتباه کزدم متاسفانه و چند روزه شب و روزم سده گریه که چرا انقدر کم شده دارم یائسه میشم تو ۲۶ سال ...

نه بابا یائسگی کجا بود 

دیوونه شری دختر

بخدا خیلی میترسم اخه هنوز قصد بارداری ندارم ولی حتما بچه میخوام فعلا هم واقعا نمیتونم حدقل تا سه سال

با دکتر مشورت کن حتما تو سایت کسی نمیتونه اونجور که باید راهنماییت کنه 

ذخیره تخمدانت الان خوبه ولی اینجوری نباشه که زمان طلایی رو برای بارداری از دست بدی بعد بیفتی دنبال دوا و دکتر