2777
2789
عنوان

بچه چهارم ناخواسته

4713 بازدید | 36 پست

چند وقت پیش خواهر شوهرمو دیدم سه تا پسر داره که آخریش دوسالشه شکمش بزرگ بود و کلا شبیه حامله ها بود گفتم تو حامله ایی کلی مسخره کرد نه من به خودم مطمئنم جلوگیری سفت و سخت گفت قرص چاقی میخورم واسه همین شکمم بزرگه دیشب زنگ زدم بهش میگه رفتم سونو گفته9 هفته حامله ایی 😐😐😀

حالش خیلی بده واسش دعا کنین  میگه آگه زودتر میفهمیدم سقطش راحت تر بود الان قلبم داره و بزرگه😦

چرا سقط عزیزم؟؟خدا یه چیزی بهش داده،یه چیزی که ازش نگرفته ،بابا حیووون هم بچه خودش رو سقط نمیکنه که این موجود دوپا به راحتی انجام میده

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا سقط عزیزم؟؟خدا یه چیزی بهش داده،یه چیزی که ازش نگرفته ،بابا حیووون هم بچه خودش رو سقط نمیکنه که ...

خیلی شکه شده میگه تازه بچم بزرگ شده بود راحت شده بودم دوباره گرفتار شدم

چرا سقط عزیزم؟؟خدا یه چیزی بهش داده،یه چیزی که ازش نگرفته ،بابا حیووون هم بچه خودش رو سقط نمیکنه که ...

خودشو زیاد راضی به سقط نیست ولی با نگه داشتنیم دچار مشکل میشن

پس چطوری شده مگه پریود نمیشدن

کسی که آگاهی از پیشگیری کردن  نداره آگاهی از بدن خودش هم نداره اصلا نمیدونه چندم به چندم پریود میشه 😁

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

سقط نکنه

فقط میتونم بگم خوشبحالش.کاش منم راحت باردار میشدم.کاش خدا یه نگاهی هم به من بندازه.هرچند که ناامیدم ازش

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏