2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسخره کردن خوب نیست ببخشیدا😕

مسخره نمیکنه که 

میگه طرف، اسم استاتر رو نوشته و میگه این کاربر رو حذف کنین میاد خصوصی و چرت میگه،درخالی که استاتر این کارو نکرده

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
مسخره نمیکنه که  میگه طرف، اسم استاتر رو نوشته و میگه این کاربر رو حذف کنین میاد خصوصی و چرت م ...

بابا دمت گرم من اصلا خصوصی نرفتم خدایی تو تاپیکم حرف زد

ریپورت نشم یه وقت😂😂😂

نه خیالت راحت 😂 بهترین دفاع حمله هست😠😂 .الان شما باید تاپیک میزدی که این کاربر رو ریپورت کنن 😮‍💨😂 چون الکی نفرین و توهین میکنه و بعدشم تاپیک میزنه و تهمت میزنه 🙊

✅️🦋👌🍀

بابا دمت گرم من اصلا خصوصی نرفتم خدایی تو تاپیکم حرف زد

تاپیک رو جوری زدی متوجه نمیشن بعضیا

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
والا بخدا😂😂😂😂 دلش پر بود سر صبحی

خدا منو ببخشه .من تو تاپیک های کسی کنجکاوی نمی کنم ولی خیلی حرفاش منو کنجکاو کرد رفتم دوتا تاپیک هاش رو دیدم . میگه ۳۹ سالشه و شوهرش ۵۰ سالشه .شاید به خاطر همین اینقدر مطمئن میگه که من بچه دار نمیشم و خیالم راحته 🙊😐 نمی دونه که یه مرد تا ۱۰۰ سالگی قدرت باوری داره و یه خانم تا یائسگی باردار میشه .حتی مورد داشتیم خانم بعد از یائسگی و  نزدیک ۶۰ سالگی باردار شده 😮‍💨🥲

✅️🦋👌🍀

خدا منو ببخشه .من تو تاپیک های کسی کنجکاوی نمی کنم ولی خیلی حرفاش منو کنجکاو کرد رفتم دوتا تاپیک هاش ...

من فکر کردم سنش کمه که پدر مادرشو نفرین میکنه

بابا دیگه از یه ادم ۴۰ساله بعیده بخدا