2777
2789
عنوان

عدد بتا ۱۰>

2347 بازدید | 28 پست

من ماه پیش ۱۷ ام آبان پری شدم ازون روز داره ۳۵ روز میگزره و ۷ روز پیش ام کلوپوسکپی انجام دادم اول فکر کردم بخاطر کولپو نمیشم بعد مثل اینکه ربطی نداشت بیبی زدم دیروز منفی بود امروز آزمایش دادم بتا ۱۰> این بود یعنی مشکوک به بارداری ام؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه هفته از پریودم گذشته بود رفتم نشون داد. با دکتر زنان تلفنیا مشورت کنید بپرسید. ویزیت آنلاین اگ ...

آره باید همین کارو کنم البته من اگرم باردار باشم ناخواسته باردارم چون اقدامی نداشتم و قصدشم نداشتم

آره باید همین کارو کنم البته من اگرم باردار باشم ناخواسته باردارم چون اقدامی نداشتم و قصدشم نداشتم

خوب پس نیستی. هورمونات ریخته بهم. یا خدایی نکرده تنبلی تخمدان چیزی نداری. سر کولنوسکپی استرس نداشتی

سونو ام همون تایم رفتی؟؟؟اگ رفتی نشون داد؟؟؟

بتام که ۱۴بود خود آزمایشگاه گفته مشکوکه یه هفته دیگه بیا که بعد شد ۴۵۰بعدش نوبت دکتر گرفتم تقریبا یکهفته باز طول کشید رفتم دکتر که دیگه باردار بود ولی چون هفتم کم بود دکتر گفت دیر تر بیا که ضربان قلبشو بشنوی شما هم همیکارو کن یکهفته یا حداقل دوسه روز دیگه تکرار کن آزمایشتو که عدد رفت بالا ینی بارداری 

🌱