2777
2789
عنوان

بچه‌ها بنظرتون قسمتم اینجوریه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست
واقعاً خوبه؟ نمی‌دونم میترسم بعدا حسرت لباس عروس ب دلم بمونه ولی گفت لباس بپوشم بریم آتلیه 

منم همونو میگم اگه بتونی کنار بیای بعدا هی اینو اونو ببینی حسرت نخوری قبول کن ولی مسىله انچنان بزرگی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بس قبول کن اگه واقعا راه درستو میره اعتیاد نداره و فکر اینده و پیشرفته زندگی سالم قبول کن چون اینجور ...

مرسی عزیزم از راهنماییت❤️

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
والا من ی خوشتیپ سفید قد بلندشو دارم هیچ گلی ب سرم نزده تنبله تنبل 

کاری نیست ؟

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
بنظرتون دارم زیاد سخت گیری میکنم؟ آخه بابام گفت چ شل و وله ولی خیلی فهمیده بودا

آره عزیز دل من

سخت نگیر

بدن لاغر رو با رژیم و تغذیه مناسب میشه تبدیل به کوه عضله کرد

اما آدم نادان و بی درک رو نمیشه کاریش کرد

عقل و فهم سرجاش باشه،با یکم‌ پشتکار بدن ساخته میشه.

اما اگه درک و منطق نباشه ۶ پک هم به درد نمیخوره....

به زودی وعده خدا تحقق پیدا میکند و جهان از تاریکی به سمت نور هدایت میشود...در آن روز (( رستاخیز )) صدایی مهیب از آسمان به گوش میرسد و زمین به لرزه در می آید و کوه ها فرو میریزند و آسمان متلاشی میشود و دریا به بیابان تبدیل میشود...ناگاه صدایی طنین انداز از کعبه فریاد میزند "(( انا المهدی ))"و انسان با خود میگوید چه شده است...و آدیمزاد به درگاه خدا فراخونده میشود و اعمال خویش را در این زندگی کوتاه و زود گذر به خدا عرضه میدارد... آنگاه تو  ستمکاران و ظالمان را خواهی یافت که گروه گروه روانه دوزخ میشوند و بر اعمال خود میگریند...و کافران را خواهی دید در حالی که با تن عریان از گوشت یکدیگر میخورند ولکن هرگز سیر نمیشوند..و آنان که آیات عظیم را تکذیب میکردند در آتشی جاودان که هرگز خاموش نخواهد شد میسوزند...این وعده خداست و خداوند در وعده خود تخلف نمیکند...((راست گفت خداوند بزرگ و بلند مرتبه))...🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
آره عزیز دل من سخت نگیر بدن لاغر رو با رژیم و تغذیه مناسب میشه تبدیل به کوه عضله کرد اما آدم نادا ...

چون پدرم خیلی ب ظاهر حساسه منو دو دل کرد وگرنه جلسه اولی ک من دیدمش راضی بودم جلسه دوم ک بابام دیدش همچین زد تو ذوق من 

والا ب پدرم میگم من یکبار سابقه جدایی تو عقد رو دارم ولی باکره ام و اینکه دیگ ۲۴ سالمه نباید انقدر رو ظاهر سخت گیری کنم میگ هرجور خودت صلاح میدونی ولی دلش نیست اصلا

ظاهر و تیپ که مهمه عزیزم ولی جنم و ذاتش مهمتره 

معلومه خیلی با جنم هستش ولی متاسفانه اونقدرا خوش تیپ و ظاهرش قشنگ نیست 

معلومه خیلی با جنم هستش ولی متاسفانه اونقدرا خوش تیپ و ظاهرش قشنگ نیست 

عزیزم نمیدونم چندسالته اما اگر بنظر خودت معیارهای دیگه رو داره گزینه خوبیه باور کن دیدم تو اقوام اقا انقدر خوشتیپ تیپ ورزشکاری ظاهر عالی اما اخلاق نداشته زنش خیلی ازش ناراحته میگه حتی دیگه خوبی ظاهرشم بچشمم نمیاد چون اخلاقش خوب نیست

عزیزم نمیدونم چندسالته اما اگر بنظر خودت معیارهای دیگه رو داره گزینه خوبیه باور کن دیدم تو اقوام اقا ...

من ۲۴ سالمه یکبار هم تو عقد جدا شدم ولی باکره ام 

چون پدرم خیلی ب ظاهر حساسه منو دو دل کرد وگرنه جلسه اولی ک من دیدمش راضی بودم جلسه دوم ک بابام دیدش ...

بخدا قسم راحت ترین چیز در دنیا ساختن ظاهر انسان.

ظاهر هر انسانی تغییر میکنه

مهم باطنه

اگه شما با یه مرد هیکلی اما فاقد درک و شعور و خود محور ازدواج کنید،دیگه نمیتونید کاریش کنید چون اخلاقش هیچوقت عوض نمیشه و اون اخلاق مزخرف باعث میشه زیبایی ظاهری و اندام روی فرم دیگه به چشم نیاد

ولی اگه با شخصی ازدواج کنید که ظاهرش حالا زیاد خوب نباشه مثلا چاق یا لاغر باشه ولی انسان فهمیده و با کمالات باشه،راحت میتونه باورزش کردن یه ظاهر رویایی برای خودش بسازه

الان دیگه ورزش فقط ورزش نیست،تبدیل شده به علم

پس خواهر گلم از من به شما نصیحت،درگیر ظاهر و اندام نباش.اندام با ۶ ماه تمرین اصولی ساخته میشه.بدون هیچ مشکلی

شما باید نگران درک و شعور و توانایی طرف مقابلتون باشید

به زودی وعده خدا تحقق پیدا میکند و جهان از تاریکی به سمت نور هدایت میشود...در آن روز (( رستاخیز )) صدایی مهیب از آسمان به گوش میرسد و زمین به لرزه در می آید و کوه ها فرو میریزند و آسمان متلاشی میشود و دریا به بیابان تبدیل میشود...ناگاه صدایی طنین انداز از کعبه فریاد میزند "(( انا المهدی ))"و انسان با خود میگوید چه شده است...و آدیمزاد به درگاه خدا فراخونده میشود و اعمال خویش را در این زندگی کوتاه و زود گذر به خدا عرضه میدارد... آنگاه تو  ستمکاران و ظالمان را خواهی یافت که گروه گروه روانه دوزخ میشوند و بر اعمال خود میگریند...و کافران را خواهی دید در حالی که با تن عریان از گوشت یکدیگر میخورند ولکن هرگز سیر نمیشوند..و آنان که آیات عظیم را تکذیب میکردند در آتشی جاودان که هرگز خاموش نخواهد شد میسوزند...این وعده خداست و خداوند در وعده خود تخلف نمیکند...((راست گفت خداوند بزرگ و بلند مرتبه))...🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
بخدا قسم راحت ترین چیز در دنیا ساختن ظاهر انسان. ظاهر هر انسانی تغییر میکنه مهم باطنه اگه شما با ...

بله واقعا حق با شماست ، من با همین بچه بازیام یه کیس خوبمو از دست دادم بیشتر از این آتیش میگیرم ک سید هم بود و رد کردم و الان هم ک خودم دو دل شدم چون این کیس هم مثل اون قبلیه خوبه فرقش اینه ک سید نیست انگار ی عذاب وجدانی دارم ک بهم میگه اونو رد کردی ک حتی سید هم بود میخوای اینو قبول کنی

مرد لاغر خوبه  سن که بالا میره اصلا نشون نمیدن حتی تو پیری هم جوونن، عروس که میشی وشام هم که میدین مسافرت هم که میرین حالا چه اصراریه عروسی تالار بگیری وکلی هم حرص بخوری به خاطر اقوام خودتو وشوهرت  خیلی کم پیش میاد عروس از عروسیش خاطره خوش داشته باشه وحتی حاضر نیست فیلم عروسیشو ببینه، من خودم عروسی نگرفتم به پیشنهاد خودم