2777
2789
عنوان

قبول دارین؟

134 بازدید | 9 پست

که دردو دلارو باید به غریبه بگی نه خودی 

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره همه که مثل هم نیستن 

هر کی ک باشه یکروزی میزنه تو سرت مطمئن باش اینو 

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
بللللله شدید قبول دارم ولی یه چیزی رو هم میدونم نزدیکان و خانواده دلسوزن شاید یه کاری برات کنن یه را ...

بخدا آدم به مادر خودشم بگه منت میزاره 

یه جا میخوندم آدم باید غمی که در قلبش هست رو بگه و نذاره جمع بشه رو هم که هم عوارض جسمی داره هم روحی بعد گفته بود حضرت علی درد دلشو به چاه میگفته... ولی الان که فکر میکنم میبینم این کار چندتا جنبه آموزشی داره یکیش همین که نشینی برای هرکس غصه‌هاتو بگی که فرداش بشه چماق بزنن سرت

به هیچکسسسس نباید بگی حتی غریبه

آهنگ عصبانی شایع رو بگوش 👩‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

به هیچکسسسس نباید بگی حتی غریبه آهنگ عصبانی شایع رو بگوش 👩‍🦯

شنیدم