2777
2789

من ۲۴ سالمه پاک زندگی کردم تحصیلات و خانواده خوب دارم ولی اعتماد به نفسم و اضافه وزنم باعث شده کم خواستگار داشته باشم و دوست دارم ازدواج کنم واسه همین صد جا سپردم برام و بلاخره یکی معرفی شد که ۲۵ سالش بود همه چیش خوب بود خانواده اخلاقیات تحصیلات قدهیکل قیافه و... معرف شمارشو داد و قرار شد حرف بزنیم بعد کمی چت ایشون یهو پرسید نظر شما درمورد تعدد زوجات چیه من هنگ کردم ولی از رو ادب گفتم تک همسری قبول دارم طبق فلان اصل ایشونم گفتن اره منم قبول دارم و اینا گفتم واسه چی پرسید گفت یه جا خونده بودم باید بپرسی و اینا تا بعضی روحیات مشخص شه (اولین دروغش) بعد یه مدت دوباره چت کردن پسندید منو گفت رستش یه رازی هست که رو تصمیمتون تاثیر داره و هیشکی نمیدونه حتی خانوادم گفتم چیه گفت من دو سال پیش یعنس ۲۳ سالگی با زنی سن بالا تر خودم صیغه کردم چون شرایط  جامعه جوری بود که امکان گناه زیاد بود منم بشدت گرم مزاجم ایشون زن بسیار پاک و خوش قلبیه ولی واسه جامعه و ترس از ابرو نمی تونم عقد دائمش کنم ول باید ازدواج کنم ولی ولش کنم گناه داره بی کسه و فلان معصیته اگه شما راضی باشید بدون اینکه کسی بفهمه سه نفری با هم زندگی کنیم اونم تو کار ها کمکتون کنه میدونم شریطم سخته و فلان هر تصمیمی بگیرید روی چشم! من خیلی سعی کردم فحشش بدم مودبانه گفتم جوابم منفیه و اگه زن خوبیه یا بگیرش یا مودبانه ردش کن زن بگیر و از صد جا بلاکش کردم.... من حالا حس حقارت شدید و له شدن و فشار روانی بهم دست داده حس میکنم کوچیک شدم مخصوصا خودم دنبال همسر بودم ما تو سه چهار نسل حتی یه بابابزرگم دو زنی نبود بعد اینجوری این میاد میگا بیا با هوو زندگی کن خیلی حالم بده دلم میخواست بمیرم😭😭😭😭💔💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای کثافت لجن اینجور مردا رو باید به روش هزار شمشیر کشتشون 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

نه عزیزم کوچیک نشدی 

خیلی هم خوب جوابشو دادی

ان شاالله همسری مناسب قسمتتون میشه 

نماز جعفر طیار برای ازدواج رو سرچ کن و عمل کن عزیزم 

دستور آیت الله بهجت هست

اول که هرجوری باشی کسی حق نداره بهت توهین کنه و اینکه خب سنی هم نداری که بخایی نارحت بشی ازدواج نکردی خیلی هام دختر توپر دوست دارن خداروشکر بلاکش کردی بعدم این مرد اگ با هر کس دیگه ای بودهمینجور حرف میزد باهاش چون بی وجدانی و بی معرفتی تو ذات بعضی هاس حالا چه با دختر شاه پریون باشن چه با یه ادم عادی پس اصلا خودت رو سرزنش نکن

بخدا ک مشکل از تو نبود مشکل از اون احمق بود ....الکی خودتو اذیت نکن مگه یکی خره تو باید عذاب وجدان بگیدی این همه معرف ک همدیگه ب هم معرف نیکنن ازدواجم میکنن یا خوب در می یان یا بد ...حالا مال تو بد از اب در اومد ...بنظرم اضافه وزنتو بیار پایین و حتما روز اعتماد بنفست کار کن ب کسیم نگو برات خواستگار پیدا کنه ...خوشتیپ باش همه جا حضور داشته باش قشنگ برخورد کن تمیز و شیک باش انشالله قسمتت یه ازدواج عالی میشه