2777
2789

دیگه خستم کرده تو خوشی تو ناخوشی بیرون خونه همه جا وسط عشق و حال یهو راجب گذشتم سوال می‌کنه فلان زمان کجا بودی....

همون موقع ام گفتم یا رها کن برو یا اگه میمونی حق نداری چیزی و بکوبی سرم اه

راه حلی دارین باید چیکار کنم چطور رفتار کنم؟؟

هیچی چ میشه کرد.. طرفت ی نادونه.. با نادون جماعت بحث نکن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اولش نباید میگفتی خب چیزی شاید  طرفم دوست داره و ازیناس که فکرش درگیر میشه هی باعث میشه فکر ...

بابا یکسال همه چی و زهرمارم کرده ریدم تو اون دوس داشتنش بس کنه دیگه اه

بابا یکسال همه چی و زهرمارم کرده ریدم تو اون دوس داشتنش بس کنه دیگه اه

یبار بترسونش جدی ام باش حرفتم رک بزن وقتی هی توضیح بدی و براش بگی فک میکنه باید سیرماجرارو براش بگی و وظیفته از طرفیم میره تو فکرخیال دیگه ول کن نیست

+خدایاشکرت🤍

من بخدا بریدم دیگه ولی تحمل این همه حرف و تحقیر و ندارم دیگههعهع

خاک تو سرش برای چی تحقیرت میکنه.. من گذشتمو همه رو ب همسرم گفتم بخاد تحقیرم کنه میتوپم بهش خدایی اینکارم نکرده .. زشته تحقیر برای چی.. هر انسانی گذشته ایی داره 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خاک تو سرش برای چی تحقیرت میکنه.. من گذشتمو همه رو ب همسرم گفتم بخاد تحقیرم کنه میتوپم بهش خدایی این ...

همش میگه آره فلانی لقبش مارمولکه خاک تو سرت ببین با کی بودی آره حتما با فلانی ام رابطه داشتی آره اون شب خونه مادرت نبودی با فلانی بودی.یه مریضه به تمام معناااااس

اخر حرصمو درآورد گفتم آره تو راست میگی من خراب من جن،ده ول کن برو دیگه

یبار بترسونش جدی ام باش حرفتم رک بزن وقتی هی توضیح بدی و براش بگی فک میکنه باید سیرماجرارو براش بگی ...

وقتی هیچی نمیگم یا سکوت میکنم بدتر دیوونه میشه خودشو میزنم داد میزنه با چاقو خودشو خط میندازه وسیله می‌شکنه....