2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟خودت پشت کنکوری؟من از فردا میخاسم شرو کنم از صفر بعد حساب کردم ۴ ماهو ۱۵ روز وقت داریم تا کنکو ...

من دانشجوی آموزش ابتدایی عم فرهنگیان

اکثر بچه ها سه چار ماهه جمع کردن کنکورو

کاربر آقا هستم ..
 من دانشجوی آموزش ابتدایی عم فرهنگیان اکثر بچه ها سه چار ماهه جمع کردن کنکورو

واقعا؟؟خش بحالتون من آرزومه.منم از فردا شرو میکنم اما من از صفر شرو میکنم بعد من دو سال از درس دور بودم ۱۹ سالمه البته متولد ۸۲ هستم ک میشه ۲۰

واقعا؟؟خش بحالتون من آرزومه.منم از فردا شرو میکنم اما من از صفر شرو میکنم بعد من دو سال از درس دور ب ...

اره 

اتفاقا منم سال قبلش معدل نهایی‌م 13 شد و کنکورم 70 هزار 

پایه‌م صفر بود

شروع کن و شک نکن میتونی و به آرزوت می‌رسی 

منتها تنها چیزی که این وسط ممکنه زمینت بزنه ترسه

ترس از این که ممکنه نتیجه بد بشه پس بزار نخونم و بیخیال شم

یا این که هی دنبال این باشی که از الان میشه موفق شد با نه بیخیال شم

ترسو نباشی هیچی نمیتونه مانع موفقیتت بشه چون زمان به اندازه کافی هست 

کاربر آقا هستم ..
اره  اتفاقا منم سال قبلش معدل نهایی‌م 13 شد و کنکورم 70 هزار  پایه‌م صفر بود شروع کن و ...

خیلی ممنونم ازت لطف بزرگی کردی🙏🙏همین ک گفتی وقت هست و دیر نیس من بزرگترین دغدغم همینه ک میگم دیر شده.مرسی ازت ایشالا تو مسیر زندگیت موفق باشی

خیلی ممنونم ازت لطف بزرگی کردی🙏🙏همین ک گفتی وقت هست و دیر نیس من بزرگترین دغدغم همینه ک میگم دیر ش ...

خواهش میکنم 

مرسی شما هم همینطور

ایشالا سال دیگه این موقع همکار شدیم و میای همینجا تاپیک میزنی و خبر ترکوندنتو میدی 

موفق باشی :)

کاربر آقا هستم ..