2777
2789
عنوان

من وسواس دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 28 پست
کدوم قسمت وسواس حساب میشه؟

اینکه حوله به جایی نخوره

شستن قاب گوشی اینا افراطه 

یا مثلا منم موقع آشپزی به هر چیزی که دست میزنم بعدش دستمو میشورم ولی مثلا دقت کردم مادر و خواهرم اینطوری نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه حوله به جایی نخوره شستن قاب گوشی اینا افراطه  یا مثلا منم موقع آشپزی به هر چیزی که دست ...

خب من میشینم فکر میکنم وقتی از مسافرت اومدی کثیفی میری حمام همه کفش و لباساتو میشوری که تمیز بشی بعد دوباره میایی دست به همون گوشی که موقع کثیفی دست زدی دست میمالی سر همین صفحه گوشی و قابشو میشورم

دستشویی عمومی من مجبوری رفتم ولی میگن نرید بهتره

موقع اشپزی و حتی تمیزکاری زیاد دستامو میشورم 

وسواس دارم تا حدودی 

قاب گوشی هم میشورم بعضی وقتا 

بعد مسافرت چرا حموم رو میشورید ؟

من از مسافرت میام همه لباسا حتی تمیزارو هم میشورم 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دستشویی عمومی من مجبوری رفتم ولی میگن نرید بهتره  موقع اشپزی و حتی تمیزکاری زیاد دستامو میشورم ...

حمامو نمیشورم از مسافرت میام اول میرم حمام بعد بقیه کارا

منم همه لباسارو میشورم حتی اگر استفاده نشده باشه

همسرت مشکلی نداره؟

حمامو نمیشورم از مسافرت میام اول میرم حمام بعد بقیه کارا منم همه لباسارو میشورم حتی اگر استفاده نشد ...

اتفاقا خیلی خوبه دوش میگیرید کار درستیه وسواسی نیس

نه همسرم تنها مشکلش اینه من خیلی رو تمیزکاری حساسم یعنی کلی دسمال کاغذی و رولی مصرف میکنم برای تمیزکردن کف ... اوایل یه لک و جرم نباید رو لیوان و بشقاب و وسایلای کابینتم میدیدم قشنگ زیر نور میگرفتم 😂 

الان اونقدر مهم نیس برام چون میخوایم اسباب کشی کنیم و تا سال بعد خونه خودمم ، نمیدونم اونجا رفتم بازم این کارارو ادامه میدم یا از وسواسم کم میکنم 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !