2777
2789
عنوان

بچه هاتون چند وقت یک بار مریض میشن؟

248 بازدید | 16 پست

ما با جاریم به ساختمونیم بچه مدرسه ای داره 

تا میان خونمون هر ماه دخترم ویروس میگیره ازشون

دیگه خسته شدم بخدا 

همه اینجورین یا دختر من زیاد مریض میشه ؟

آزمایش هم داده خوب بود 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دم به دقیقه به هیچ میکروب و ویروسی نه نمیگن   اسلا موندم سیستم ایمنیشون کار میکنه ژا فقط مفت م ...

اخ اخ من دقیقا به دکتر گفتم امشب چرا اینا انقد تن تن مریض میشن گفت همه بچه ها همینن 

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
اخ اخ من دقیقا به دکتر گفتم امشب چرا اینا انقد تن تن مریض میشن گفت همه بچه ها همینن 

زمون ما اینجوری نبود ؟

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

پسر من نوزاد بود اصلا از خونه بیرون نمیبردم همش مریض بود به دکتر میگفتم 

گفت باباش که میره سرکار واسش میاره

من که تا یادم میاد خودمم همش مریض بودم و هستم شوهرمم همینطور بوده

پس دل همگی پره فکر کردم فقط من درگیرم

پسر من نوزاد بود اصلا از خونه بیرون نمیبردم همش مریض بود به دکتر میگفتم  گفت باباش که میره سرک ...

منم قبل مدرسه رفتن دختر عامل انتشار ویروس شوهرم بود الان دخترمم اضاف شده با مشارکت باباش بقیه رو مریض میکنن

اره بابا من اولا انقدر غصه میخوردم 

مینشستم زار زار گریه میکردم 

البته الانم فرقی نکردم 

بچه امو تو مدرسه اذیت میکنن 

منم بدجور دارم حرص میخورم 😭😭😭😭

نه بابا من ماهی دوب سه بار میبرمشون دکتر هر سری میرم دکتر میگه باز با لشکرت اومدی که

منم قبل مدرسه رفتن دختر عامل انتشار ویروس شوهرم بود الان دخترمم اضاف شده با مشارکت باباش بقیه رو مری ...

من خودم یه روز رفتم سر کار 

آبله مرغون گرفتم به همشون دادم😂 

دیگه نرفتم سر کار