2777
2789
عنوان

سارا مامان امیرپرهام لطفاً

852 بازدید | 17 پست

سلام سارا خانم،

مطالبت راجع به اوتیسم رو کما بیش مطالعه کرده ام، اما میشه اگر فرصت داری به این سوالها فکر کنی و پاسخ بدی:

اول اینکه در مورد اوتیسم، تقریبا همه پزشکها میگن ما چیز زیادی ازش نمیدونیم، اینکه علتش چی هست و ... اما با اینحال چرا بیشتر پزشکها متفق القول هستند که اوتیسم درمان ندارد؟

دوم: من هر چی در منابع داخلی و خارجی مطالعه کردم، هیچ کدام تفاوتی بین سندروم دیجیتال و اوتیسم ذکر نکرده اند بجز اینکه میگن اگر بچه خیلی درگیر وسایل دیجیتالی باشه و با حذف آنها، خوب بشه، پس اوتیسم نیوده مشکلش، اما هیچ‌ کدام از علائم سندروم دیجیتال و اوتیسم با هم فرق نداره.

سوم: کودکان زیادی هستند که علائم اوتیسم را نه از بدو تولد، بلکه بعد از مواجهه کودک با شرایط محیطی ناهنجار (محیط پر استرس، بی توجهی به کودک، افسردگی والدین مخصوصاً مادر...) پیدا کرده اند، که خود خانواده مشخصا میگن که از وقتی فلان مشکل در زندگی ما ایجاد شد، بچه این علائم را نشان داد. و خانواده هایی بودند که بجای کاردرمانی و گفتار درمانی و دارودرمانی، همان مشکل را رفع کرده اند و بچه به حالت عادی برگشته. سوال این هست که چرا با وجودیکه همه ی شواهد دال بر این هست که اوتیسم، ناشی از فشار روحی و روانی بر کودک هست، اما باز هم پزشکها با مطرح کردن اوتیسم ثانویه، بر بیولوژیک بودن اوتیسم پافشاری میکنند؟ و جالب اینکه هیچ دلیل علمی هم برای اوتیسم ثانویه ذکر نمیکنند و میگن: ژنی که غیر فعال بوده بخاطر شرایط نامساعد محیطی ممکنه فعال شده باشه، اولا تماما از احتمال صحبت میکنند، در ثانی ژن ای که بر اثر شرایط محیطی میتونه فعال بشه، چرا نمیتونه با تغییر شرایط محیط باز غیر فعال بشه؟

چهارم: آیا رشد انفجارگونه اختلال اوتیسم، نمی تواند مرتبط باشد با هشدارهای مکرر رسانه ها و نظام سلامت، که همراه ایجاد ترس در خانواده ها هست، و ترغیب هرچه بیشتر خانواده ها به سپردن کودک، به نظام درمانی؟ کما اینکه در گذشته همیشه بودند کودکانی که اختلال رشد اجتماعی داشتند (رایج ترینش عدم تکلم) اما بیشتر آنها بدون هیچ مراجعه ای، فقط با صبر و در کمال آرامش، مشاهده میشد که اغلب این کودکان تا قبل از هفت سالگی بطور کامل بهبود پیدا میکردند. و آن درصد ناچیز هم که مشکل باقی میماند خیلی کمتر از درصد کودکانی هستند که با دریافت برچسب اوتیستیک، و شروع دوره های درمانی و دارویی، هرگز بهبود نمیبابند که هیچ، هر روز هم وضعیتشان وخیم تر می شود.

پنجم: چرا علیرغم شیوع وحشتناک اختلال اوتیسم، و علیرغم وجود این حجم از بودجه برای درمان و تحقیق، هرگز در هیچ مطالعه ای، روند تغییر رفتاری دو گروه کودکان با هم مقایسه نمیشود که یک گروه، مثل قدیم، خانواده با آرامش به زندگی خودش ادامه میدهد و از کودک رنحیده دلجویی عاطفی میکند، با گروهی دیگر که مطابق نرم امروز، کودک بلافاصله بعد از دریافت برچسب اوتیستیک، دوره های دارو درمانی را شروع میکند؟ چرا هرگز در هزاران مقاله متعدد که فاکتورهای اثرگذار خیلی جزئی تر از این، بین گروههای آماری بررسی میشود، همچین ادعایی که پروسه دارو و درمان، خود عامل ویرانکر جسم و روح کودک هست، بررسی نمیشود، تا اگر ما پر اشتباه هستیم، با سند و مدرک پاسخمان داده شود؟

ششم: گردش مالی عظیم حول اوتیسم که در حال حاضر میلیونها نفر در دنیا بخاطر وجود اوتیسم، شغل و درآمد دارند، مخصوصا داروها و بودجه قابل توجه موسسات تحقیقاتی، و درآمد سرشار کورپوریشن های دارو، آیا این احتمال رو تقویت نمیکنه که دستهایی در کار هست، که به یک کودک که موقتا بخاطر شرایط نامساعد محیطی دچار اختلال رشد اجتماعی شده، برچسب یک نقص دائم العمر لاعلاج بزنند؟ و با ایجاد ترس، خانواده ها را ترغیب کنند به سمت دکتر و دارو و درمانگر و ... و ای چه بسا همین مراجعه خانواده ها، بخاطر فشار مالی زیاد، اضطراب والدین، و مهمتر از همه اذیت شدن کودک باعث تشدید فشار روحی بر کودک شده، و این چرخه، تا آخر عمر ادامه پیدا کند؟

تگ شود:

سارا مامان امیر پرهام

@سارا(مامان_امیر_پرهام)1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار تناقض هست راجع به اوتیسم، اما من متعجبم چرا کسی از ما مادرها از پزشکها نمی پرسیم. 

عزیزانی که درگیر این غول بی شاخ و دم هستید، و مدام دارید به مراکز درمانی مراجعه میکنید، شما بپرسید، شاید پاسخی دادند!

همین الان سرچ کردم، هزینه متوسط نکه داری از یک بچه اوتیسم بین هشت تا ده میلیون تومان در ماه هست!

یعنی هر بوه که برچسب اوتیسم میخوره، اکر حذب نظام درمان بشه، از پولی که خانواده بابت این بچه میده، یک نفر کار و حقوق تمام وقت میتونه داشته باشه!

حتی اگرم بیمه تقبل کنه این مخارج رو، مثل بعضی کشورهای غربی، باز هم تشخیص و ارجاع هر بچه اوتیسم به سیستم سلامت، باعث اشتغال یک نفر میشه، که پولش رو بیمه میده از جیب بقیه شهروندان.

حالا مشخص شد که چرا اصرار دارند اوتیسم یک نقص مادام العمر بیولوژیک هست که یک دوره طلایی آموزش داره؟! دوره طلایی آموزش، یا دوره طلایی چاپیدن پول مردم و سرازیر کردن این پول عظیم به خزانه معبد سیستم بهداشت و درمان؟

@سارا(مامان_امیر_پرهام)1     سارا جان لطفاً بیاین جواب بدین .

ممنونم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

سلام

چون اتیسم یک اختلاله و یک طیف گسترده علتش نامشخصه حتی تو دوقلوها یکی خفیفه یکی شدید یا بچه اول اتیسم بچه دوم نه یا هر دو بچه اوتیسم میشن کلا یک پازل و معماس این سوال اول

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

سوال دوم چرا کودک اتیسم از ابتدا با اتیسم به دنیا امده حالا گاهی با دیدن تی وی و ...خصوصیات اوتیسم بیشتر نمایان میشه و حتی با قطع کردن خوب نمیشه ولی بیبی دیجیتال با قطع شدن بهتر میشه 

سوال سوم خب اوتیسم عوامل محیطی هم توش دخیله ولی کلا اونایی که از ابتدا باهاش مواجهه میشن به هر حال ممکنه شرایطشون بهتر بشه کلا این سوالتون خیلی علمیه

سوال چهارم خب الان پدر و مادرها بیشتر اگاهی دارن زمان قدیم این جور نبود و الان اکثرا تک فرزند یا نهایت دو فرزند داریم در قدیم چند تا بودن که خب خیلی مشکلات همپوشانی میشد 

سوال پنجم تون واقعا نمیدونم گلم 

سوال ششم

اکثرا اتیستیک ها دارو نیاز ندارن مگه در شرایط خاص پدر و مادر و کلا کسی که مسیول یک فرد اتیسمه باید اگاه باشه مطالعه کنه همه تقصیرها گردن دولت و دکترها نیست ما خانواده ها باید شرایط بسنجیم منی که میبینم فرزندم دارو نیاز داره قطعا میگیرم ولی من نوعی که میبینم فرزندم با کلاس داره روند بهتری میره خب دارو نمیگیرم در کل خانواده باید اگاه باشه عزیز جان 

باز اگه موردی بود بپرسید موردی نداره 

من فعلا میرم هر وقت سایت بیام پاسخ میدم

سوال ششم اکثرا اتیستیک ها دارو نیاز ندارن مگه در شرایط خاص پدر و مادر و کلا کسی که مسیول یک فرد اتی ...

خانمی این کاربر اکثر تاپیک هاش در مورد این هست که 

اوتیسم کلا وجود خارجی نداره 

و مافیاست برای چاپیدن پول مردم . 

البته خیلی از دلایلی که میاره هم قابل قبوله 

و برای خود من شیرین‌تره که حرفای ایشون رو باور کنم . 

آیا شما که سالهاست توی این زمینه تجربه دارید 

واقعا درمانی ندیدین ؟ 

یه کودک با این برچسب 

در ۲۰ و ۳۰ سالگی چطور شخصیتی داره