2777
2789

سلام

من سونو ان تی جنینم هیچ مشکلی نداشت.

اما آزمایش غربالگری اول چون تازه اومده داخل شهرمون خطا زیاد داره منم انجامش دادم خطر سندروم را زده بود متوسط . هفت هشت تا از خانم های فامیلمون ک باردار بودن تا دو سه ماه پیش برای همشون زده بود متوسط انگاری ک فقط مشخصاتمون فرق داره همه جواب های یکی بود این خانم ها رفتن ی شهر دیگه ک خیلی تجهیزات داره و آزمایش دادن پیش بهترین دکتر ها سونو دادن و بهترین جا آزمایش هیچکدوم مشکلی نداشتن بعد هزینه آزمایش غربالگری دوم هم خیلی زیاد چهار و خردی میشه واقعا سختمه الکی بخام این پولو‌ بدم الان امروز رفتم بهترین جا سونو دادم گفته ک همه چیزش نرماله فقط تیغه بینیش را ندیده. فردا برار دوباره سونو انجام بدم برای تیغه بینیش بنظرتون اگه مشکلی نداشت نرم آزمایش را بدم مشکلی هست . دکتر زنان شهر خودمون هم گفته بود ۹۹ درصد مشکلی نداره از نظر سندروم و این چیزا

خوب عزیزم تیغه بینی خیلی مهمه و روی ریسک خیلی تاثیر داره. یعنی فکر میکنم احتمالا شما آزمایشت خوب بوده، به خاطر ندیدن تیغه بینی ریسک متوسط زدن برات.

آزمایش سلفری هزینه بالایی داره، اما آزمایش کوادمارکر هم هست که هزینه‌ش باید زیر یه تومن باشه. بتونی سلفری بدی که بهتر، اگه نه کوادمارکرو بده.

خوب عزیزم تیغه بینی خیلی مهمه و روی ریسک خیلی تاثیر داره. یعنی فکر میکنم احتمالا شما آزمایشت خوب بود ...

به نظرتون اگ دکتر گفت تیغه بینی یه درصد هم مشکل نداره آزمایش ندم مشکلیه با توجه به شرایطم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون اگ دکتر گفت تیغه بینی یه درصد هم مشکل نداره آزمایش ندم مشکلیه با توجه به شرایطم

آخه تو سونوی ان تی باید دیده میشد، الان یعنی غیر از ان تی یه سونو دیگه هم دادید و دیده نشده؟

جنین سرش را جوری گرفته بود ک صورتش مشخص نبود

آهان... خوب باید چیز شیرین می‌خوردید که جنین حرکت کنه. اصلا تا وقتی جنین تکون نخورده و در جهت خوب قرار نگرفته نباید نتیجه ان تی رو بهتون میدادن.

آهان... خوب باید چیز شیرین می‌خوردید که جنین حرکت کنه. اصلا تا وقتی جنین تکون نخورده و در جهت خوب قر ...

امروز چند بار تکرارش کردم و کلی نوشیدنی گازدار و شیرین خوردم راه رفتم روی دست چپ خوابیدم اما هیچکدوم فایده نداشت

تو ۱۲ هفته هم دیده نشد؟! اگه نه که باید خیلی زودتر از اینها آزمایش می‌دادید. الان دیگه وقتش گذشته ...

عزیزم گفتم ک سونو دوزاده هفته مشکلی نداشت ازمایش مشکل داشت ک اونم دکتر گفت خطا آزمایشگاهی و تو فامیلمون چند مورد اینجوری بود ک مشکلی نداشتند