2777
2789

ترکم داره میخوره....چجوری با فروشنده برخورد کنم که یا پولمو پس بده یا پررو نشه و زیر بار بره....وقتی خریدم گفت اله و بله ...یکسال ضمانت داره و ازین اراجیف....یک و سیصد پولشو دادم...😑😑😑😑

خوب شد؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو شکایت میکنم بترسه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
نایلون هم بود نباید با ۶بار خراب میشد.اول با وجدان خودت کناربیا و بعد برو بهش نشون بده

یعنی چی ...من از عذاب وجدان پولم دارم دق میکنم...اون باید وجدان داشته باشه

خوب شد؟؟؟؟
مگه رسیدگی میکنن؟در درجه اول میخام پولمو پس بده ...چجوری میتونه دروغ بگه

بگو میرم تعزیرات 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

منم پارسال همین بلا سرم اومد بهش دایرکت دادم و شستمش و دیگ ازش خرید نکردم. هیچ کاری نمیتونی بکنی

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من حضوری خریدم..از بازار دلگشا

منم حضوری خریدم ، ولی اینا خیلی پاچه پاره ن، زیربار نمیرن

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

من 350 دادم نیم بوت خریدم اول آبان تا الانم تقریبا هفته ای 3 یا 2 بار پوشیدم   فقط کمی خاک گرفته که صبح دستمال میکشم، تا آخر زمستونم چیزیش نمیشه😂😂 

همیشه جنس گرون قیمت  دلیل به خوب بودن نیس و اینکه اون مغازه دار هم مقصر نیس اونم میخره و میفروشه تست که نمیکنه  بنده خدا، گارانتی مادام العمر هم نداره