2777
2789
عنوان

در مورد واژن سوال دارم بچه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 66 پست
عزیزم اگه عفونتت قارچی میترو نخوره  فلوکونازول بگیر  با پماد واژینال تریپل سولفا  ...

عزیزم الان ک ملتهب شده و خارش نداره فقط سوزش هس این پماد و قرص،خوبه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیکی نکن.لباس زیرنپوش.تاحدالامکان خودتوباسشوارخشک نن.پماد واژینال بگیر بداخل هرشب بزن پماد قارچ بر ...

دوبار. نزدیکی کردم بعد از پریود ،شابد بخاطر اون شده

ن الان چندروزیه تموم شده

گلم احتمالا عفونتتون کامل خوب نشده 

بخاطر اونه 

سعی کنین تمام موارد رو رعایت کنین 

ماست زیاد بخورین 

شرمنده قبل رابطه بهداشت رو هم خودتون هم همسرتون رعایت کنین از آب دهان استفاده نکنین ببخشین راحت گفتم 🙈

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
منم بلد نیستم ار خودم مراقبت کنم  همیشه درگیر عفونت

من یه دوره همش درگیردکتر وداروبودم به قول شماله شده بودم.اخریه روز رفتم حموم بتادین وریختم تونستم واژنموباهاش شستم حسابی اومدم یه هفته این کارارو کردم خوب خوب شدم

باید بری دکتر دارو بده 

ولی واس التهاب و سوزشش پماد تریامسیلون ان ان بزن 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون