2777
2789
عنوان

بخدا دیگه عاجزم از دست این پسر😭

286 بازدید | 17 پست

پسرم ششم دبستان انقدزور میزنم یادش میدم درساشو میره سره امتحان انگار نه انگار که خونده بوده

آهان بزوررررررر میارمش سره درس که یادش بدم همش فراریه چه خاکی برسرم بریزم آخه😣😣😣😣

طالب جنت شدم،نه محض نازونعمتش🌹آرزودارم ببینم آب مینوشدحسین🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بیشتر بچه ها اینجوری هستن 

برادر منم کلاس پنجمه صبح تا شب دعواس برای درس خوندنش 

حالا صبح تا شب گوشی بازی کنن انگار نه انگار 

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

باید حودش بخواد

من یع چوپون هست تو روستا 

پسرمو گفتم درس نخونی 

گوسفند میخریم با این همکار میشی

دیگه خودش میدونه و اصرار داره با من درس کار کن 

هرجا چوپونو بیچارو میبنه میگه تنبل چرا درس نخوندی 😂

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خب استعداد درس نداره استعدادش پیدا کن این خیلی مهم تره البته ک حداقل دیپلم باید بگیره

استعدادش فوتباله گذاشتم کلاسش داره دوره میبینه علاقه شدید داره منم دنبالشو گرفتم ولی باید درسشم بخونه یانه؟😔

ممکنه بیش فعال باشه. اما الان از بابت بازی های کامپیوتری دیگه درس و مشق جذابیتی برلی بچه ها نداره. حوصله دفتر و کتاب ندارن.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
باید حودش بخواد من یع چوپون هست تو روستا  پسرمو گفتم درس نخونی  گوسفند میخریم با این هم ...

اتفاقا منم این روشو پیش بردم جواب نداد

ممکنه بیش فعال باشه. اما الان از بابت بازی های کامپیوتری دیگه درس و مشق جذابیتی برلی بچه ها نداره. ح ...

درمان داره؟