2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم سراغ سرکتاب و این چیزا نرید

دوبار گول خوردم و رفتم اونم چون هر دوبار دونفر خیلی تعریف از کار طرف کردن(دیگه نمی دونم دروغ گفتن و تبلیغ کار اون طرف بود یا واقعی بود) 

منم مشکلات پیچیده ای داشتم که می خواستم راه حلشو بدونم و دلیلشو

فکر می کنید هنرشون چی بود؟ چنتا حرف زدن و چنتا اسمی که بالاخره تو هر خانواده ای پیدا میشه و یک سری حرف های کلی

برای مشکلاتمم نه راه حلی دادن نه هیچی 

فقط نهایتش گفتن کسی برات دعا گرفته و این حرفا

و هر کدوم مبلغ کلانی برای باطل کردنش می خواستن

از اون به بعد حس می کنم اکثر کسانیکه سرکتاب می گیرن به غیر اون پولی که برای سرکتاب گرفتن می گیرن دام اصلی رو به بهانه باطل کردن طلسم و سنگینی و... برای مشتری پهن می کنن  تا بلکه کی تو این دام بیفته

البته خب آدم مشغول ذمه کسی نمی تونه بشه شاید کسی واقعا کاردرست باشه

ولی در کل سرکتاب گر فتن سود خاصی به حالتون نداره

حالا اینکه ممکنه ضرر داشته باشه و یهو پای اجنه به زندگیتون باز بشه الله اعلم ولی من خودم بعدش واقعا انرژی منفی داشتم. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

سلام عزیزم خواهرم میتونه برات بگیره ولی الان ساعت گرفتن  نیست خواستی مشخصات بده فردابرات بگیره

سلام.میشه بگی برام بگیره؟؟؟من الان دیدم پستتو

اسم خودم عطیه س اسم مادرم معصومه.مشخصات دیگه ای لازم هس؟

جدیدا گرفتی؟

ارع دیشب،حرفای زیادی زد ک بنظر درست میمد نمیدونم،.ولی برا باطل کردن گفت دو پونصد میگیره.ادم نمیدونه اعتماد کنه یا ن بخدا.من واقعا ی مدته خ حالم بده خ اتفاقات بد برام میفته و از شوهری که عاشقش بودم متنفر شدم.همه میگن دعا براتون گرفتن ولی من اصلا تو این فاز ها نبودم هیچوقت۰۰