2821
2789

Mom:
از سه لیوان آب ، من دو لیوان  شیر و یک لیوان آب استفاده می کنم. و یک لیوان آب رو اول با نشاسته مخلوط می کنم مثل فرنی. تا گلوله نشه. شیر رو بعد از اینکه جوش آوردی ، دو لیوان باشه. نشاسته رو بعد از اینکه با آب مخلوط کردی ، کم کم به شیر ی که داغ هست و رو گاز هست
کم کم  اضافه کن که گلوله نشه. حرارت باید خیلی کم باشه.  حرارت رو خیلی کم کن و یکسره بهم بزن تا نشاسته بپزد.

شکر دو لیوان خیلی زیاده. یه لیوان کمی کمتر باشه. هر وقت احساس کردی که  غلیظ هست و نیاز داره که مسقطی بیشتر رو گاز بمونه کمی آب یا شیر اضافه کن.

بجای روغن من از کره استفاده می کنم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فک کنم اینجوریه من درست نکردم ولی 

نشاسته رو با یه لیوان اب ولرم خوب حل میکنی یه لیوانم شیر میزنی یکم گلاب خوب هم‌میزنی غلیظ ک شد بدارش یکم خنک شه بعد کوچولو کوچولو گرد کن بغلتون تو پودر نارگیل وسطشو یکم گود کن سلیقه ایه یکم گردو یا بادام بذار بذا سه ساعت یمونه بعد میل کن شما میخایی زعفزون بزنی موقع حل کردن یهش زعفرون بزن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد