2777
2789
عنوان

تجربه های زندگی و درس عبرت هاتون چیا بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحثتونو با خانواده ها مخصوصا خانواده ی شوهر در میون نزارین 

خانواده خیلی مهمه حتی اگه رفت و آمد هم نباشه بازم مهمه 

من اینو بعد از سه ماه زندگی موقت پیش شوهرم فهمیدم چون عقدیم موقت سه ماه پیشش بودم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

که تو این جهنم عشقی نمونده که بیخودی چش به راشیم  و اینکه بزرگ ترین گناه بچه دار شدنه که یه ...

شاید برای شما گناهه، شاید کسی بچشو خوب بزرگ کنه و بچش ازش ممنون بشه، یه نسخه رو برای همه نپیچید لطفا

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

۱)تا سوالی ازت نپرسیدن توضیح اضافه نده

۲)وقتی همه پشت به یکی میکنن و بی محلیش میکنن اصلا وابدا دلت به حالش نسوزه و باهاش همراه نشو...

چون اگرتو توهمین موقعیت باشی قطعا همین آدم ازت دوری میکنه

۳)بیخیال باش تاغم دنیا ازپا درنیاردت

۴)به کسی پول قرض دادی کتبی بنویس وگرنه میخوره یه آبم روش😊

🇮🇷

شاید برای شما گناهه، شاید کسی بچشو خوب بزرگ کنه و بچش ازش ممنون بشه، یه نسخه رو برای همه نپیچید لطفا

امید وارم همچین آدمایی باشن هنوز!والا ماکه پدر مادر خوب نداشتیم و ندیدیم ولی به هر حال تو ایران و با این شرایط مگر اینکه طرف پولدار باشه و بتونه بچه رو تامین کنه ببره خارج به دنیا بیاره و بتونه از لحاظ عاطفی بجه رو تامین کنه نه مثل من که پر کمبودم فقط