2777
2789

من امروز ۴۱روزه گذشته .زایمانم طبیعی بود .تا ده  روز اول  خونریزی داشتم .تا روز سی ام هم لک بینی داشتم .دیشب ک چهل روزه تمام شد خون ریزی کمی داشتم .امروز هم ادامه داشت و دردی نداشتم .

از کجا بدونم پریوده .

اینم بگم من پریودیم خیلی قبلش درد دارم .الان دل دردم شروع شده ک عین دل درد پریودی بود .

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

من تا ۴۰ روز خون ریزی داشتم بعدش ۲۰ روز بعد دوباره خونریزی کردم و فهمیدم پریود بود بعد از اون هر ماه میشدم ولی بعصی ها هم نمیشن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا ۴۰ روز خون ریزی داشتم بعدش ۲۰ روز بعد دوباره خونریزی کردم و فهمیدم پریود بود بعد از اون هر ماه ...

از کجا فهمیدی پریوده.من حس میکنم پریوده.چون فکر نمیکنم یهو بعد از ده روز خون شفاف بیاد 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
منم طبیعی زاییدم و تا یک سال بعد پریود نشدم چون فقط شیر خودمو به بچه میدادم

من شیر ندادم .یعنی بچم مرد دکتر قرص داد و شیرم خشک شده 

از کجا فهمیدی پریوده.من حس میکنم پریوده.چون فکر نمیکنم یهو بعد از ده روز خون شفاف بیاد 

از دردش و حالتاش فهمیدم چون من میخوام پریود شم دل و کمرم درد میگیره و اینکه خون پریود خب تیره تر و غلیظ تره 

از دردش و حالتاش فهمیدم چون من میخوام پریود شم دل و کمرم درد میگیره و اینکه خون پریود خب تیره تر و غ ...

من خیلی درد داشتم موقت پریودی اما الان دردی نداشتم و الان دل دردم شروع شده ک عین پریوده.یعنی پریودم بنظرت؟

من خیلی درد داشتم موقت پریودی اما الان دردی نداشتم و الان دل دردم شروع شده ک عین پریوده.یعنی پریودم ...

بنظر پریود هست